Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi araç parkına bir yenisini daha ekledi

GÜNCEL 04.10.2017 - 12:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2105+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi araç parkına bir yenisini daha ekledi

Nazilli Belediyesi'nin araç parkına bir yenisini daha eklediği bildirildi.

AYDIN- Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Nazilli halkına daha iyi ve kaliteli hizmetler sunabilmek için 2005 model BMC Fatih damperli kamyona uygulanan tadilat ve yapılan eklemeler ile çok amaçlı kullanıma uygun hale getirildi” denildi. Yapılan açıklamaya göre, gece gündüz demeden mesai saati gözetmeksizin çalışmalarına devam eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, eldeki imkânları avantajlı hale getirerek Nazilli Belediyesi araç parkuruna çok amaçlı kullanıma uygun yeni bir araç kazandırdı. Nazilli halkına daha iyi ve kaliteli hizmetler sunulabilmesi için 2005 model BMC Fatih damperli kamyona uygulanan tadilat ve yapılan eklemeler ile daha kullanışlı hale getirildi. Kamyona 12 tonluk basınçlı yol temizleme ve asfalt temizleme kapasiteli su tankı, arka yol yıkaması,  1 adet monitör tomalı, 30 milimlik makaralı 2,5 inç borusu ile her yerden su alabilme özelliğine sahip elektrik kontrol panelli eklendi. Bu aracın toplam maliyeti ise 80.000+kdv = 94,000 TL oldu. Bu özelliklere sahip tam donanımlı araçlara göre daha düşük maliyete mal edilen araç ile sokak ve caddeleri deterjanlı su ile tek kalemde süpürülürken yıkanıyor, tomadan püskürttüğü tazyikli su ile tamamen temizleme işlemi yapıyor. Çok amaçlı olarak kullanıma uygun hale getirilen araç ile Nazilli’ye daha iyi ve kaliteli hizmet sunulduğunu belirten Başkan Alıcık, “Nazilli’de neredeyse haftanın her günü pazar kuruluyor. Bu aracı pazar yerlerinin temizliğinde, sokaklarımızda yapılan cemiyetlerin temizliğinde, yeni açılan toprak yolların sulanmasında, yıkım çalışması yapılan binaların yıkımları sırasında asfalt ve parke taşı yolların temizliğinde kullanabiliyoruz. Ekonomik olarak tasarrufun yanı sıra zamandan da tasarruf sağlıyoruz. Büyükşehir’e verdiğimiz 6 itfaiye aracından sonra elimizdeki tek sokak sulama aracı ile sıkıntı yaşıyorduk. Şu an bu araç ile hem sulama yapıyor hem temizleme yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde bu çok kullanışlı aracın 2.’sini alacağız” dedi.
Nazilli Belediyesi'nin araç parkına bir yenisini daha eklediği bildirildi.

AYDIN- Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Nazilli halkına daha iyi ve kaliteli hizmetler sunabilmek için 2005 model BMC Fatih damperli kamyona uygulanan tadilat ve yapılan eklemeler ile çok amaçlı kullanıma uygun hale getirildi” denildi.

Yapılan açıklamaya göre, gece gündüz demeden mesai saati gözetmeksizin çalışmalarına devam eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, eldeki imkânları avantajlı hale getirerek Nazilli Belediyesi araç parkuruna çok amaçlı kullanıma uygun yeni bir araç kazandırdı. Nazilli halkına daha iyi ve kaliteli hizmetler sunulabilmesi için 2005 model BMC Fatih damperli kamyona uygulanan tadilat ve yapılan eklemeler ile daha kullanışlı hale getirildi. Kamyona 12 tonluk basınçlı yol temizleme ve asfalt temizleme kapasiteli su tankı, arka yol yıkaması,  1 adet monitör tomalı, 30 milimlik makaralı 2,5 inç borusu ile her yerden su alabilme özelliğine sahip elektrik kontrol panelli eklendi. Bu aracın toplam maliyeti ise 80.000+kdv = 94,000 TL oldu.

Bu özelliklere sahip tam donanımlı araçlara göre daha düşük maliyete mal edilen araç ile sokak ve caddeleri deterjanlı su ile tek kalemde süpürülürken yıkanıyor, tomadan püskürttüğü tazyikli su ile tamamen temizleme işlemi yapıyor. Çok amaçlı olarak kullanıma uygun hale getirilen araç ile Nazilli’ye daha iyi ve kaliteli hizmet sunulduğunu belirten Başkan Alıcık, “Nazilli’de neredeyse haftanın her günü pazar kuruluyor. Bu aracı pazar yerlerinin temizliğinde, sokaklarımızda yapılan cemiyetlerin temizliğinde, yeni açılan toprak yolların sulanmasında, yıkım çalışması yapılan binaların yıkımları sırasında asfalt ve parke taşı yolların temizliğinde kullanabiliyoruz. Ekonomik olarak tasarrufun yanı sıra zamandan da tasarruf sağlıyoruz. Büyükşehir’e verdiğimiz 6 itfaiye aracından sonra elimizdeki tek sokak sulama aracı ile sıkıntı yaşıyorduk. Şu an bu araç ile hem sulama yapıyor hem temizleme yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde bu çok kullanışlı aracın 2.’sini alacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.