Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi araç filosu güçleniyor

GENEL 07.02.2019 - 15:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3385+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi araç filosu güçleniyor

Araç filosunu modern araçlarla güçlendirmeye devam eden Nazilli Belediyesi’nin, Eycelli Mahallesi ve çevre köylerin cenaze hizmetlerinde kullanılması amacıyla bir adet cenaze yıkama aracını vatandaşların hizmetine sunduğu bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, araç filosunu vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik yeni ve modern araçlarla güçlendiren Nazilli Belediyesi, cenaze ve defin hizmetlerini modern ve hijyenik koşullarda gerçekleştirmek için morglu cenaze yıkama aracını hizmete aldı. Hizmete giren cenaze yıkama aracı hakkında bilgi veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, vatandaşların daha modern ve sağlıklı bir şekilde cenaze yıkama, saklama ve mezarlığa nakil işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için bir adet tam donanımlı cenaze yıkama aracını vatandaşların hizmetine sunduklarını belirtti. Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan tüm vatandaşlara eşit şartlarda hizmet vermek için gayret ettiklerini belirten Alıcık, “Belediyemizin sorumluluğunda toplam 82 mahallemiz bulunuyor. Amacımız Nazillimizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza eşit ve ulaşılır hizmet vermek. Bu anlamda Eycelli ve çevre mahallelerin de rahatlıkla kullanabileceği bir adet tam donanımlı cenaze yıkama aracı satın aldık” şeklinde konuştu.
Araç filosunu modern araçlarla güçlendirmeye devam eden Nazilli Belediyesi’nin, Eycelli Mahallesi ve çevre köylerin cenaze hizmetlerinde kullanılması amacıyla bir adet cenaze yıkama aracını vatandaşların hizmetine sunduğu bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, araç filosunu vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik yeni ve modern araçlarla güçlendiren Nazilli Belediyesi, cenaze ve defin hizmetlerini modern ve hijyenik koşullarda gerçekleştirmek için morglu cenaze yıkama aracını hizmete aldı.

Hizmete giren cenaze yıkama aracı hakkında bilgi veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, vatandaşların daha modern ve sağlıklı bir şekilde cenaze yıkama, saklama ve mezarlığa nakil işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için bir adet tam donanımlı cenaze yıkama aracını vatandaşların hizmetine sunduklarını belirtti.

Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan tüm vatandaşlara eşit şartlarda hizmet vermek için gayret ettiklerini belirten Alıcık, “Belediyemizin sorumluluğunda toplam 82 mahallemiz bulunuyor. Amacımız Nazillimizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza eşit ve ulaşılır hizmet vermek. Bu anlamda Eycelli ve çevre mahallelerin de rahatlıkla kullanabileceği bir adet tam donanımlı cenaze yıkama aracı satın aldık” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.