Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediye Meydanı yenileniyor

GÜNCEL 29.09.2016 - 12:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3537+ kez okundu.
 

Nazilli Belediye Meydanı yenileniyor

Nazilli’de süren değişim ve dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor.

AYDIN- İlçenin bir çok mahallesinde yapılan yenileme ve düzenleme çalışmalarından sonra ilçenin kalbi olan Belediye Meydanı’nda da yenileme ve düzenleme çalışmalarına başlandı. Nazilli Belediyesi karşısında bulunan mevcut alan üzerinde yenileme düzenleme çalışmaları Nazilli Belediyesi tarafından başlatıldı. Nazilli Belediyesi Proje ve Etüt Birimi tarafından mevcut alanın genel dokusunu bozmadan düzenlenen proje gereği alanda dekoratif değişiklikler yapılacak.  Şehrin en kalabalık ve sürekli sirkülasyon halinde olan meydanında eskiyen özelliğini yitirmiş parke taşları tamamen sökülerek renkli dekoratif taşlar ile kaplanacak. Daha fazla yeşil alan oluşturulacak alanda mevcut Abide ve anıtların da bakımları yapılacak. Çalışmaların başlatıldığı alanda öncelikle güvenlik tedbirleri alınarak alanın tüm etrafı saç tenteler ile kaplandı. Etrafı kapalı alanda nasıl bir çalışma yapıldığı halk tarafından merak konusu olan meydandaki çalışmalar tamamen bitirildikten sonra yenilenmiş hali ile halkın hizmetine sunulacak. Nazilli şehir merkezinde, üzerinde birçok yaya akışını bulunduran ve 1800 m² taş kaplı alan ile 720 m² yeşil alana sahip belediye meydanının düzenlemesi yapılarak vatandaşın hizmetine sunulacağını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık,  “Nazilli Belediye Meydanı yenileniyor. Belediye meydanında deforme olup özelliğini yitirmiş olan ve büyük çoğunluğu kırık durumda bulunan kaplama malzemeleri değiştirilerek yerine renkli dekoratif kaplama malzemeleri döşenecek. Yaya sirkülâsyonunu olumlu yönde etkileyecek ve yeşil alan miktarını arttıracak tasarımsal değişiklikler yapılacak. Ayrıca modern bir aydınlatma ve sulama sistemi ile daha güzel bir görünüm ve daha sistemli bir bakım sağlanacaktır” dedi. 
Nazilli’de süren değişim ve dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor.

AYDIN- İlçenin bir çok mahallesinde yapılan yenileme ve düzenleme çalışmalarından sonra ilçenin kalbi olan Belediye Meydanı’nda da yenileme ve düzenleme çalışmalarına başlandı.

Nazilli Belediyesi karşısında bulunan mevcut alan üzerinde yenileme düzenleme çalışmaları Nazilli Belediyesi tarafından başlatıldı. Nazilli Belediyesi Proje ve Etüt Birimi tarafından mevcut alanın genel dokusunu bozmadan düzenlenen proje gereği alanda dekoratif değişiklikler yapılacak.  Şehrin en kalabalık ve sürekli sirkülasyon halinde olan meydanında eskiyen özelliğini yitirmiş parke taşları tamamen sökülerek renkli dekoratif taşlar ile kaplanacak. Daha fazla yeşil alan oluşturulacak alanda mevcut Abide ve anıtların da bakımları yapılacak. Çalışmaların başlatıldığı alanda öncelikle güvenlik tedbirleri alınarak alanın tüm etrafı saç tenteler ile kaplandı. Etrafı kapalı alanda nasıl bir çalışma yapıldığı halk tarafından merak konusu olan meydandaki çalışmalar tamamen bitirildikten sonra yenilenmiş hali ile halkın hizmetine sunulacak.

Nazilli şehir merkezinde, üzerinde birçok yaya akışını bulunduran ve 1800 m² taş kaplı alan ile 720 m² yeşil alana sahip belediye meydanının düzenlemesi yapılarak vatandaşın hizmetine sunulacağını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık,  “Nazilli Belediye Meydanı yenileniyor. Belediye meydanında deforme olup özelliğini yitirmiş olan ve büyük çoğunluğu kırık durumda bulunan kaplama malzemeleri değiştirilerek yerine renkli dekoratif kaplama malzemeleri döşenecek. Yaya sirkülâsyonunu olumlu yönde etkileyecek ve yeşil alan miktarını arttıracak tasarımsal değişiklikler yapılacak. Ayrıca modern bir aydınlatma ve sulama sistemi ile daha güzel bir görünüm ve daha sistemli bir bakım sağlanacaktır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.