Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını yaptı

GENEL 03.01.2019 - 19:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3699+ kez okundu.
 

Nazilli Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını yaptı

Nazilli Belediyesi’nin Ocak 2019 Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın Başkanlığı’nda gerçekleştirildiği bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Nazilli Belediye Meclisi Ocak 2019 Dönemi Olağan Toplantısı’nın 1. Birleşimi 5393 Sayılı Kanun’un 20. Maddesi gereğince Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Haluk Alıcık’ın Başkalığı’nda gerçekleşen toplantıda 9 gündem maddesi ve 1 ek gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Yeni yılın ilk meclis toplantısında Belediye Meclisinin 2019 yılında yapacağı aylık toplantılarının yine aynı gün de yapılması kararını alırken, Belediye Meclisinin 2019 yılında Temmuz ayında izin yapmasını oybirliği ile kabul etti. Sözleşmeli personel ücretlerinin görüşülmesinin ardından yapılan gizli oylama ile Meclisin Denetim Komisyonu’na Hakan Kumcuoğlu, Dursun Öztunç Kemal Âşık Avni Yeloğlu ve Kadir Mutlu seçildi. 2019 gelir tarifesinin görüşüldüğü toplantıda tarifeye ek kalemlerin eklenmesi üyelerin oybirliği ile kabul edilirken, sanayi alanlarındaki çatı eğimleri üzerine görüşme yapıldı. Belirlenen seviye meclis üyelerinin oybirliği ile onaylandı. Meclis toplantısında Aydın, Nazilli, Kirazlı Rüzgâr Enerjisi Santrali’nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı uygulanması oybirliği ile kabul edilirken, amatör spor kulüplerine ayni ve akdi yardım yapılmasının görüşüldüğü meclis toplantısında, Yeni Mahalle 643 Ada 31 ve 50 parsellerdeki 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği oy birliği ile onaylandı. Belediye Meclisinde son olarak, cem evine yapılacak asansör ve çatı onarımı hakkında görüşüldü. Ek gündem maddesi olarak yapılan görüşme sonucunda karar oybirliği ile kabul edilerek iyi dilek ve temenniler ile yeni yılın ilk meclis toplantısı sonlandırıldı.
Nazilli Belediyesi’nin Ocak 2019 Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın Başkanlığı’nda gerçekleştirildiği bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Nazilli Belediye Meclisi Ocak 2019 Dönemi Olağan Toplantısı’nın 1. Birleşimi 5393 Sayılı Kanun’un 20. Maddesi gereğince Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Haluk Alıcık’ın Başkalığı’nda gerçekleşen toplantıda 9 gündem maddesi ve 1 ek gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Yeni yılın ilk meclis toplantısında Belediye Meclisinin 2019 yılında yapacağı aylık toplantılarının yine aynı gün de yapılması kararını alırken, Belediye Meclisinin 2019 yılında Temmuz ayında izin yapmasını oybirliği ile kabul etti. Sözleşmeli personel ücretlerinin görüşülmesinin ardından yapılan gizli oylama ile Meclisin Denetim Komisyonu’na Hakan Kumcuoğlu, Dursun Öztunç Kemal Âşık Avni Yeloğlu ve Kadir Mutlu seçildi.

2019 gelir tarifesinin görüşüldüğü toplantıda tarifeye ek kalemlerin eklenmesi üyelerin oybirliği ile kabul edilirken, sanayi alanlarındaki çatı eğimleri üzerine görüşme yapıldı. Belirlenen seviye meclis üyelerinin oybirliği ile onaylandı.

Meclis toplantısında Aydın, Nazilli, Kirazlı Rüzgâr Enerjisi Santrali’nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı uygulanması oybirliği ile kabul edilirken, amatör spor kulüplerine ayni ve akdi yardım yapılmasının görüşüldüğü meclis toplantısında, Yeni Mahalle 643 Ada 31 ve 50 parsellerdeki 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği oy birliği ile onaylandı.

Belediye Meclisinde son olarak, cem evine yapılacak asansör ve çatı onarımı hakkında görüşüldü. Ek gündem maddesi olarak yapılan görüşme sonucunda karar oybirliği ile kabul edilerek iyi dilek ve temenniler ile yeni yılın ilk meclis toplantısı sonlandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.