Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli Arslanlı’da yol çalışmaları devam ediyor

GÜNCEL 21.02.2019 - 14:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2935+ kez okundu.
 

Nazilli Arslanlı’da yol çalışmaları devam ediyor

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri’nin, Arslanlı Mahallesi Küme Evleri Mevkii’nde bulunan 3 bin metrekare alanda parke taşı döşeme çalışmalarına başladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın talimatlarıyla Arslanlı Mahallesi Küme Evleri mevkiinde bulunan 600 metre uzunluk ve 5 metre genişlikteki toplam 3 bin metrekare alanda kilit parke taşı döşemesi yapan ekipler hummalı bir çalışma gerçekleştirdi. Sorumluluk sahası içinde bulunan 82 mahallenin tümünde büyük yatırımlara imza attıklarını belirten Başkan Alıcık, “Arslanlı Pazaryerimiz büyük ölçüde tamamlandı. Pazaryerimizin çevresinde kalan 3115 Sokak’ta 320 metre uzunluk ve 12 metre genişlikte, 3123 Sokak’ta 191 metre uzunluk ve 7 metre genişlikte ve 3170 Sokak’ta 10 metre uzunluk ve 7 metre genişlikte parke taşı döşeme çalışması yapıyoruz. Bunun yanı sıra Zafer Bahçe Küme Evler olarak bilinen alanda 3 bin metrekare parke taşı döşemesi gerçekleştirdik. Allah’ın izniyle çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp yolumuzu yaya ve araç trafiğine açacağız” diye konuştu. Çalışmalarından dolayı Alıcık’a teşekkür eden Arslanlı Mahallesi Muhtarı İbrahim Topçuoğlu, “Nazilli’nin en büyük mahallelerinden olan Arslanlı, başkanımızın sayesinde bugüne kadar birçok yatırım aldı. Yollarının yenilenmesinden düğün salonu yapımına, kapalı pazaryerinden kanalizasyon çalışmasına kadar her alanda bizlerin yanında oldu. Mahallem ve şahsım adına kendisine bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri’nin, Arslanlı Mahallesi Küme Evleri Mevkii’nde bulunan 3 bin metrekare alanda parke taşı döşeme çalışmalarına başladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın talimatlarıyla Arslanlı Mahallesi Küme Evleri mevkiinde bulunan 600 metre uzunluk ve 5 metre genişlikteki toplam 3 bin metrekare alanda kilit parke taşı döşemesi yapan ekipler hummalı bir çalışma gerçekleştirdi.

Sorumluluk sahası içinde bulunan 82 mahallenin tümünde büyük yatırımlara imza attıklarını belirten Başkan Alıcık, “Arslanlı Pazaryerimiz büyük ölçüde tamamlandı. Pazaryerimizin çevresinde kalan 3115 Sokak’ta 320 metre uzunluk ve 12 metre genişlikte, 3123 Sokak’ta 191 metre uzunluk ve 7 metre genişlikte ve 3170 Sokak’ta 10 metre uzunluk ve 7 metre genişlikte parke taşı döşeme çalışması yapıyoruz. Bunun yanı sıra Zafer Bahçe Küme Evler olarak bilinen alanda 3 bin metrekare parke taşı döşemesi gerçekleştirdik. Allah’ın izniyle çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp yolumuzu yaya ve araç trafiğine açacağız” diye konuştu.

Çalışmalarından dolayı Alıcık’a teşekkür eden Arslanlı Mahallesi Muhtarı İbrahim Topçuoğlu, “Nazilli’nin en büyük mahallelerinden olan Arslanlı, başkanımızın sayesinde bugüne kadar birçok yatırım aldı. Yollarının yenilenmesinden düğün salonu yapımına, kapalı pazaryerinden kanalizasyon çalışmasına kadar her alanda bizlerin yanında oldu. Mahallem ve şahsım adına kendisine bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.