Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli Adliyesi çalışanlarından Kızılay'a kan bağışı

SAĞLIK 07.02.2019 - 11:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3694+ kez okundu.
 

Nazilli Adliyesi çalışanlarından Kızılay'a kan bağışı

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde adliye çalışanlarının Kızılay’a kan bağışında bulunduğu bildirildi. Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş öncülüğünde başlatılan kampanyada, adliye personeli ayaklarına gelen fırsatı değerlendirdiklerini ifade ederek herkesi kan bağışında bulunmaya davet etti.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, Nazilli Adliye Sarayı zemin katında bulunan Şehit Cumhuriyet Savcısı M. Selim Kiraz Toplantı Salonu’nda kan bağışında bulunan başta hakim ve savcı arkadaşları olmak üzere tüm çalışanlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğunu ifade eden Başsavcı Dönertaş, şöyle konuştu: “Bizler bu farkındalığın artırılmasını istiyor ve bunun için çaba sarf ediyoruz. Ne zaman, nerede, ne suretle ihtiyaç duyacağımızı bilemediğimiz ama sürekli ihtiyacımız olabilecek olan kan gibi değerli bir kıymeti burada görevli arkadaşlarımız tarafından bağışlanması, böylelikle acil bir durumda bir ihtiyaç sahibinin hayata tutunması bizler için ulvi bir görev. Bu ulvi görevi yerine getirdiğimiz için çok mutluyuz. Kızılay görevlileri ve yetkilileri bizlerle ilgili tüm çabayı gösteriyorlar. Buraya kadar gelerek arkadaşlarımızı çalışma ortamlarından uzaklaştırmadan bağışlarını alıyorlar. Umarım ülkemizin her köşesinde vatandaşlarımız sağlıklı, sıhhatli bir şekilde huzur içerisinde yaşarlar ve bu kanlara ihtiyaç duyulmaz. Ama ihtiyaç duyulduğu takdirde bir vatandaşımıza can verebilirsek ne mutlu bize.”
Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde adliye çalışanlarının Kızılay’a kan bağışında bulunduğu bildirildi. Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş öncülüğünde başlatılan kampanyada, adliye personeli ayaklarına gelen fırsatı değerlendirdiklerini ifade ederek herkesi kan bağışında bulunmaya davet etti.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, Nazilli Adliye Sarayı zemin katında bulunan Şehit Cumhuriyet Savcısı M. Selim Kiraz Toplantı Salonu’nda kan bağışında bulunan başta hakim ve savcı arkadaşları olmak üzere tüm çalışanlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğunu ifade eden Başsavcı Dönertaş, şöyle konuştu:

“Bizler bu farkındalığın artırılmasını istiyor ve bunun için çaba sarf ediyoruz. Ne zaman, nerede, ne suretle ihtiyaç duyacağımızı bilemediğimiz ama sürekli ihtiyacımız olabilecek olan kan gibi değerli bir kıymeti burada görevli arkadaşlarımız tarafından bağışlanması, böylelikle acil bir durumda bir ihtiyaç sahibinin hayata tutunması bizler için ulvi bir görev.

Bu ulvi görevi yerine getirdiğimiz için çok mutluyuz. Kızılay görevlileri ve yetkilileri bizlerle ilgili tüm çabayı gösteriyorlar. Buraya kadar gelerek arkadaşlarımızı çalışma ortamlarından uzaklaştırmadan bağışlarını alıyorlar. Umarım ülkemizin her köşesinde vatandaşlarımız sağlıklı, sıhhatli bir şekilde huzur içerisinde yaşarlar ve bu kanlara ihtiyaç duyulmaz. Ama ihtiyaç duyulduğu takdirde bir vatandaşımıza can verebilirsek ne mutlu bize.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.