Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

NAZBED’den Başkan Alıcık’a teşekkür

SİYASET 23.05.2018 - 10:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2895+ kez okundu.
 

NAZBED’den Başkan Alıcık’a teşekkür

NAZBED Başkan Adayı Alparslan Çoban ve Başkan Yardımcısı Aysun Bademli Akçil, Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret ederek engellilere verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti.

AYDIN- Nazilli Bedensel Engelliler Derneği (NAZBED) Başkan Adayı Alparslan Çoban ve Başkan Yardımcısı Aysun Bademli Akçil, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Engellilere verdiği desteklerden dolayı Başkan Alıcık’a teşekkür ederek plaket takdim eden Çoban, “Başkanımız ilçemizdeki engellilere her zaman sahip çıktı. Engelli derneklerimize destek oldu. Kendisine teşekkür etmek istedik. Derneğimizde akülü araç eksiği vardı. Sağ olsun başkanımız karşıladı. Engellilere vermiş olduğu desteğin bundan sonra da devam etmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı. İlçe genelinde engelli vatandaşların sosyal hayatta daha fazla yer alması, engellilere yönelik eksiklik ve aksaklıkların giderilmesi için çalışmalar yaptıklarını belirten Alıcık, “İlçemizde 2 tane engelli derneğimiz var. Biz Nazilli Belediyesi olarak üzerimize düşen görev ve sorumlulukları layığıyla yerine getirmek için çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve kendilerine destek olmak için projeler ürettik. Hizmet noktasında önceliğimiz yapılan işlerin genç, yaşlı, engelli demeden tüm kesime hitap etmesi. Bunu başardığımıza inanıyorum” diye konuştu.
NAZBED Başkan Adayı Alparslan Çoban ve Başkan Yardımcısı Aysun Bademli Akçil, Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret ederek engellilere verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti.

AYDIN- Nazilli Bedensel Engelliler Derneği (NAZBED) Başkan Adayı Alparslan Çoban ve Başkan Yardımcısı Aysun Bademli Akçil, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Engellilere verdiği desteklerden dolayı Başkan Alıcık’a teşekkür ederek plaket takdim eden Çoban, “Başkanımız ilçemizdeki engellilere her zaman sahip çıktı. Engelli derneklerimize destek oldu. Kendisine teşekkür etmek istedik. Derneğimizde akülü araç eksiği vardı. Sağ olsun başkanımız karşıladı. Engellilere vermiş olduğu desteğin bundan sonra da devam etmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

İlçe genelinde engelli vatandaşların sosyal hayatta daha fazla yer alması, engellilere yönelik eksiklik ve aksaklıkların giderilmesi için çalışmalar yaptıklarını belirten Alıcık, “İlçemizde 2 tane engelli derneğimiz var. Biz Nazilli Belediyesi olarak üzerimize düşen görev ve sorumlulukları layığıyla yerine getirmek için çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve kendilerine destek olmak için projeler ürettik. Hizmet noktasında önceliğimiz yapılan işlerin genç, yaşlı, engelli demeden tüm kesime hitap etmesi. Bunu başardığımıza inanıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.