Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Naz-Naz şampiyonluğa koşuyor

SPOR 08.04.2019 - 17:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3193+ kez okundu.
 

Naz-Naz şampiyonluğa koşuyor

Deplasmanda karşılaştığı Batman Petrolspor’u Yasin Dülger’in golüyle 0-1 yenen Nazilli Belediyespor, puanını grup lideri Hekimoğlu Trabzon takımıyla eşitleyerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

AYDIN- TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, 30. hafta mücadelesinde Batman Petrolspor’la deplasmanda karşılaştı. İlk yarısı golsüz biten maçın 52. dakikasında Yasin Dülger’in golüyle öne geçerken, üstünlüğünü maç sonuna kadar korumayı bildi. Sahadan 0-1 galip ayrılan Siyah İnciler 57 puana yükselerek grup lideri Hekimoğlu Trabzon takımıyla puanını eşitledi. Trabzon ekibi averajla liderliğini korusa da Nazilli Belediyespor şampiyonluğa çok yaklaştı.  BAŞKAN TÜRKER’DEN TAKIMA ÖVGÜ DOLU SÖZLER  Kulüp Başkanı Özgen Türker, zorlu Batman Petrolspor deplasmanından güzel ve mücadeleci futbolla 3 puan alarak liderle aralarındaki puan farkını kapattıklarını hatırlatarak, “Kalan 4 maçımızı da kazanarak şampiyon olarak ligi tamamlayacağız. Bu takım 23 haftadır yenilgi yüzü görmedi. 2018-2019 sezonunda en uzun hafta mağlup olmama rekorunu her hafta geliştiren takımımla, teknik heyetimle gurur duyuyorum. Tüm taraftarlarımızın sandıklarından bayraklarını çıkartıp 14 Nisan Pazar günü sahamızda oynayacağımız Yomraspor maçında bu harika takımı 90 dakika boyunca desteklemelerini, tribünleri doldurmalarını istiyorum ''dedi.
Deplasmanda karşılaştığı Batman Petrolspor’u Yasin Dülger’in golüyle 0-1 yenen Nazilli Belediyespor, puanını grup lideri Hekimoğlu Trabzon takımıyla eşitleyerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

AYDIN- TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, 30. hafta mücadelesinde Batman Petrolspor’la deplasmanda karşılaştı. İlk yarısı golsüz biten maçın 52. dakikasında Yasin Dülger’in golüyle öne geçerken, üstünlüğünü maç sonuna kadar korumayı bildi. Sahadan 0-1 galip ayrılan Siyah İnciler 57 puana yükselerek grup lideri Hekimoğlu Trabzon takımıyla puanını eşitledi. Trabzon ekibi averajla liderliğini korusa da Nazilli Belediyespor şampiyonluğa çok yaklaştı.

 BAŞKAN TÜRKER’DEN TAKIMA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

 Kulüp Başkanı Özgen Türker, zorlu Batman Petrolspor deplasmanından güzel ve mücadeleci futbolla 3 puan alarak liderle aralarındaki puan farkını kapattıklarını hatırlatarak, “Kalan 4 maçımızı da kazanarak şampiyon olarak ligi tamamlayacağız. Bu takım 23 haftadır yenilgi yüzü görmedi. 2018-2019 sezonunda en uzun hafta mağlup olmama rekorunu her hafta geliştiren takımımla, teknik heyetimle gurur duyuyorum. Tüm taraftarlarımızın sandıklarından bayraklarını çıkartıp 14 Nisan Pazar günü sahamızda oynayacağımız Yomraspor maçında bu harika takımı 90 dakika boyunca desteklemelerini, tribünleri doldurmalarını istiyorum ''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.