Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

NAZ-KOOP’a Başkan Soyer’den destek

GENEL 17.06.2019 - 17:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3581+ kez okundu.
 

NAZ-KOOP’a Başkan Soyer’den destek

Ege Belediyeler Birliği Genel Kurulu’na katılmak ve NAZ-KOOP görüşmeleri için İzmir’e giden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Üretime ve istihdama dayalı belediyeciliği tesis edeceğiz” diye konuştu.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, Ege Belediyeler Birliği 2019 Yılı Olağan Mayıs Dönemi Toplantısı’na katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda birliğin yeni başkanı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer seçildi. “GELECEĞİN BELEDİYECİLİĞİNİ EGE’DE İNŞA EDECEĞİZ” Program sonunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile görüşen Başkan Özcan; “Kıymetli Başkanımız ile Naz-Koop Projemiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer Başkanlığında, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte, Nazillimiz ve Aydınımız için geleceğin belediyeciliğini Ege’de hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu. Naz-Koop Projesi’nin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Özcan, “İhracatın, üretimin ve lojistiğin bileşkesi olarak, İzmir Büyükşehir Belediyemizin ve Tunç Başkanımızın desteğiyle projemizi hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı. “NAZ-KOOP PROJESİ’NİN PARÇASI OLACAĞIZ” İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli desteği vermeye hazır olduklarını söyleyen Başkan Soyer, “Naz- Koop, bizim de parçası olacağımız dev bir proje” sözlerini kaydetti.
Ege Belediyeler Birliği Genel Kurulu’na katılmak ve NAZ-KOOP görüşmeleri için İzmir’e giden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Üretime ve istihdama dayalı belediyeciliği tesis edeceğiz” diye konuştu.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, Ege Belediyeler Birliği 2019 Yılı Olağan Mayıs Dönemi Toplantısı’na katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda birliğin yeni başkanı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer seçildi.

“GELECEĞİN BELEDİYECİLİĞİNİ EGE’DE İNŞA EDECEĞİZ”

Program sonunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile görüşen Başkan Özcan; “Kıymetli Başkanımız ile Naz-Koop Projemiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer Başkanlığında, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte, Nazillimiz ve Aydınımız için geleceğin belediyeciliğini Ege’de hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

Naz-Koop Projesi’nin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Özcan, “İhracatın, üretimin ve lojistiğin bileşkesi olarak, İzmir Büyükşehir Belediyemizin ve Tunç Başkanımızın desteğiyle projemizi hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

“NAZ-KOOP PROJESİ’NİN PARÇASI OLACAĞIZ”

İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli desteği vermeye hazır olduklarını söyleyen Başkan Soyer, “Naz- Koop, bizim de parçası olacağımız dev bir proje” sözlerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.