Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Narkotikten kaçarken kaza yaptı

ASAYİŞ 26.09.2017 - 18:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3403+ kez okundu.
 

Narkotikten kaçarken kaza yaptı

Okul çevresindeki narkotik denetiminden kaçan şüpheliler kaza yaptı

AYDIN- Aydın’ın Nazilli ilçesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Ekipleri ve Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Ekiplerinin okul önlerinde uyuşturucu satanlara yönelik ortak çalışması sırasında dur ihtarına uymayan motosikletliler kaçarken kaza yaptı. Edinilen bilgiye göre; Karaçay Mahallesi Atatürk Ortaokulu, Nazilli Lisesi ve Nazilli Fen Lisesi yakınlarında Hürriyet Caddesi önünde bir şahsın üst aramasını yaptıkları sırada şüpheli bir motosiklet öğrencilerin geçtiği yaya geçidinden kazaya sebebiyet vererek hızla kaçmaya çalışınca ekipler ‘dur’ ihtarında bulundu. Ekipler hızla bölgeden uzaklaşan motosikletli gençlerin peşine takıldı. Motosikletli ekiplerin kovaladığı motosikletli şahıslar trafiğin yoğun olduğu Hürriyet Caddesi üzerindeki ilk trafik ışıklı kavşaktan kırmızı ışıkta geçtikten sonra yaklaşık 500 metre mesafedeki 2. kırmızı ışıktan da geçmeye kalkınca o sırada karşıya geçmekte olan Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne ait traktörün römorkunun altına girdi. Yakındaki bir marketin güvenlik kamerasına da yansıyan kazada motosiklet sürücüsü Onur G. ve arkasında yolcu olarak bulunan İbrahim K. yaralandı. Yaralıların motosikletleri üzerinde bulunan 09 CCP 04 plakasının harfleri ile oynandığı ve doğru plakanın 09 CCF 04 olduğu belirlendi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale eden Narkotik şube polislerinin ihbarı ile olay yerine çağrılan ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu ve olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Görgü tanıklarının ifadesine göre motosikletlilerin kırmızı ışıkta geçmeye çalıştığı belirtildi.
Okul çevresindeki narkotik denetiminden kaçan şüpheliler kaza yaptı

AYDIN- Aydın’ın Nazilli ilçesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Ekipleri ve Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Ekiplerinin okul önlerinde uyuşturucu satanlara yönelik ortak çalışması sırasında dur ihtarına uymayan motosikletliler kaçarken kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre; Karaçay Mahallesi Atatürk Ortaokulu, Nazilli Lisesi ve Nazilli Fen Lisesi yakınlarında Hürriyet Caddesi önünde bir şahsın üst aramasını yaptıkları sırada şüpheli bir motosiklet öğrencilerin geçtiği yaya geçidinden kazaya sebebiyet vererek hızla kaçmaya çalışınca ekipler ‘dur’ ihtarında bulundu. Ekipler hızla bölgeden uzaklaşan motosikletli gençlerin peşine takıldı. Motosikletli ekiplerin kovaladığı motosikletli şahıslar trafiğin yoğun olduğu Hürriyet Caddesi üzerindeki ilk trafik ışıklı kavşaktan kırmızı ışıkta geçtikten sonra yaklaşık 500 metre mesafedeki 2. kırmızı ışıktan da geçmeye kalkınca o sırada karşıya geçmekte olan Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne ait traktörün römorkunun altına girdi. Yakındaki bir marketin güvenlik kamerasına da yansıyan kazada motosiklet sürücüsü Onur G. ve arkasında yolcu olarak bulunan İbrahim K. yaralandı.

Yaralıların motosikletleri üzerinde bulunan 09 CCP 04 plakasının harfleri ile oynandığı ve doğru plakanın 09 CCF 04 olduğu belirlendi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale eden Narkotik şube polislerinin ihbarı ile olay yerine çağrılan ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu ve olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Görgü tanıklarının ifadesine göre motosikletlilerin kırmızı ışıkta geçmeye çalıştığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.