Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nalcı’dan AYTO’YA ziyaret

EKONOMİ 05.01.2015 - 13:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 4011+ kez okundu.
 

Nalcı’dan AYTO’YA ziyaret

Türk-İskoç Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sıtkı Nalcı, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken’i ziyaret etti.

Türk-İskoç Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sıtkı Nalcı, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken’i ziyaret etti. Türk-İskoç Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ile Türkiye-İskoçya Parlamentolararası Dostluk Grubu Kurucu Sekreteri Sıtkı Nalcı ve İskoçya Dumfries Belediye Başkanı olan eşi Yen Hongmei Jin, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken’i ziyaret etti. AYTO aracılığı ile Türk - İskoç Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB arasında köprü kurma çalışmaları da görüşmede ele alındı.AYTO hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Türkiye - İskoçya arasındaki ticari ve ekonomik ilişkiler üzerine görüşmelerde bulunuldu. AYTO Başkanı Hakan Ülken ziyaretten oldukça memnun olduğunu ifade ederek Türkiye-İskoçya arasında ekonomik ilişkilerin artması için destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Türkiye ve İskoçya arasında yeteri kadar ticari ilişki olmadığını belirten Nalcı, iki ülke arasında sadece turizm sektöründe işbirliği olduğunu diğer sektörlerde de işbirliği yapılması konusunda gayret gösterdiklerini söyledi. Nalcı, AYTO’nun göstermiş olduğu misafirperverlikten çok memnun kaldığını vurgulayarak Aydın Ticaret Odası ve Türk-İskoç Ticaret ve Sanayi Odası olarak ortak projeler yapmayı istediklerini sözlerine ekledi.
Türk-İskoç Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sıtkı Nalcı, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken’i ziyaret etti.

Türk-İskoç Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sıtkı Nalcı, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken’i ziyaret etti.

Türk-İskoç Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ile Türkiye-İskoçya Parlamentolararası Dostluk Grubu Kurucu Sekreteri Sıtkı Nalcı ve İskoçya Dumfries Belediye Başkanı olan eşi Yen Hongmei Jin, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken’i ziyaret etti. AYTO aracılığı ile Türk - İskoç Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB arasında köprü kurma çalışmaları da görüşmede ele alındı.AYTO hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Türkiye - İskoçya arasındaki ticari ve ekonomik ilişkiler üzerine görüşmelerde bulunuldu. AYTO Başkanı Hakan Ülken ziyaretten oldukça memnun olduğunu ifade ederek Türkiye-İskoçya arasında ekonomik ilişkilerin artması için destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Türkiye ve İskoçya arasında yeteri kadar ticari ilişki olmadığını belirten Nalcı, iki ülke arasında sadece turizm sektöründe işbirliği olduğunu diğer sektörlerde de işbirliği yapılması konusunda gayret gösterdiklerini söyledi. Nalcı, AYTO’nun göstermiş olduğu misafirperverlikten çok memnun kaldığını vurgulayarak Aydın Ticaret Odası ve Türk-İskoç Ticaret ve Sanayi Odası olarak ortak projeler yapmayı istediklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.