Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MYO’da mezuniyet sevinci

EĞİTİM 30.05.2017 - 15:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4327+ kez okundu.
 

MYO’da mezuniyet sevinci

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri uğurlandı. 11. mezuniyet töreninde 587 mezun veren Nazilli MYO’da mezuniyet sevinci yaşandı.

AYDIN - Derslikler arasında bulunan salonda gerçekleştirilen törende ilk olarak okul birincileri birer konuşma yaptı. Nazilli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Özçağ, “Nazilli Meslek Yüksekokulu ailesi olarak Kampüste 11. Kez, Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak da 6. kez bu gururu yaşıyor olmaktan çok mutluyuz. Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Nazilli Meslek Yüksekokulu, genç Cumhuriyetin toplumlarının simgesi olan Nazilli Sümer Basma Fabrikasının bulunduğu ve bugün Sümer Kampüsü olarak adlandırılan yerleşim yerinde eğitim ve öğretimine devam etmektedir. Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Yaşlı bakım ve evde hasta bakım programları ile yeni açılacak bölümleri ile sağlık alanında nitelikli elemanlar yetiştirmektedir. Nazilli Meslek Yüksek okulumuz bünyesinde de Sümer Basma Fabrikasının mirasını günümüz teknolojisi ile genç kuşaklara aktaran mistik teknolojisi ile yüksek okulumuzda Bankacılık ve Sigortacılık, Dış Ticaret, İşletme Yönetimi, Lojistik ve Sermaye Piyasası programları Finans, Bankacılık ve Sigorta sektörleri için nitelikli elemanlar yetiştirmektedir” dedi. ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca da konuşmasında mezun öğrencilere hayatlarında başarılar dileyerek ülkelerine faydalı birer birey olarak kendilerini en iyi şekilde yetiştirmelerini istedi. Konuşmaların ardından MYO bölüm birincilerine belge ve plaketlerini protokol üyeleri verdi. Tüm öğrencilere belgeleri verildikten sonra kep atma törenine geçildi. Büyük coşkuyla gerçekleşen kep fırlatma töreninden sonra mezun öğrenciler uğurlandı. Adnan Menderes Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli Meslek Yüksek Okulu 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’ne Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Nazilli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Erdemir Gündoğmuş, Nazilli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Kaderli, Nazilli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Özçağ, Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Çağrı Köroğlu, Kuyucak MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Benlioğlu, Karacasu MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bilge Doğanlı, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Osman Nacak, müdür yardımcıları, öğretim üyeleri ve görevlileri, mezun öğrenciler ve velileri katıldı.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri uğurlandı. 11. mezuniyet töreninde 587 mezun veren Nazilli MYO’da mezuniyet sevinci yaşandı.

AYDIN - Derslikler arasında bulunan salonda gerçekleştirilen törende ilk olarak okul birincileri birer konuşma yaptı. Nazilli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Özçağ, “Nazilli Meslek Yüksekokulu ailesi olarak Kampüste 11. Kez, Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak da 6. kez bu gururu yaşıyor olmaktan çok mutluyuz. Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Nazilli Meslek Yüksekokulu, genç Cumhuriyetin toplumlarının simgesi olan Nazilli Sümer Basma Fabrikasının bulunduğu ve bugün Sümer Kampüsü olarak adlandırılan yerleşim yerinde eğitim ve öğretimine devam etmektedir. Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Yaşlı bakım ve evde hasta bakım programları ile yeni açılacak bölümleri ile sağlık alanında nitelikli elemanlar yetiştirmektedir. Nazilli Meslek Yüksek okulumuz bünyesinde de Sümer Basma Fabrikasının mirasını günümüz teknolojisi ile genç kuşaklara aktaran mistik teknolojisi ile yüksek okulumuzda Bankacılık ve Sigortacılık, Dış Ticaret, İşletme Yönetimi, Lojistik ve Sermaye Piyasası programları Finans, Bankacılık ve Sigorta sektörleri için nitelikli elemanlar yetiştirmektedir” dedi.

ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca da konuşmasında mezun öğrencilere hayatlarında başarılar dileyerek ülkelerine faydalı birer birey olarak kendilerini en iyi şekilde yetiştirmelerini istedi. Konuşmaların ardından MYO bölüm birincilerine belge ve plaketlerini protokol üyeleri verdi. Tüm öğrencilere belgeleri verildikten sonra kep atma törenine geçildi. Büyük coşkuyla gerçekleşen kep fırlatma töreninden sonra mezun öğrenciler uğurlandı.

Adnan Menderes Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli Meslek Yüksek Okulu 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’ne Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Nazilli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Erdemir Gündoğmuş, Nazilli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Kaderli, Nazilli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Özçağ, Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Çağrı Köroğlu, Kuyucak MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Benlioğlu, Karacasu MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bilge Doğanlı, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Osman Nacak, müdür yardımcıları, öğretim üyeleri ve görevlileri, mezun öğrenciler ve velileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.