Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Müşteki geldi, şüpheli çıktı

19.05.2020 - 21:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3613+ kez okundu.
 

Müşteki geldi, şüpheli çıktı

Bıçakla yaralanan şahsın yaralamadan aranması çıktı

AYDIN (İHA) - Aydın’ın Kuşadası ilçesine bağlı Davutlar Mahallesi’nde bıçaklanan bir kişinin hastanede yapılan GBT sorgulamasında ‘adam yaralama’ suçundan aranması çıktı. Olay saat 01.00 sıralarında Kuşadası ilçesine bağlı Davutlar Mahallesi’nde bir sitede meydana geldi. İddiaya göre H.S. henüz sebebi bilinmeyen bir sebepten dolayı bir kişiyle tartışmaya başladı. H.S.’yi bacağından bıçaklayan kişi ya da kişiler olay yerinden hızla uzaklaştı. Bıçakla yaralanan kişi durumu 155 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ambulans ve polis ekipleri, yaralıyı Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. H.S.’nin hastanede yapılan GBT sorgulamasında ‘adam yaralama’ suçundan arandığı tespit edildi. Tedavisinin ardından polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edilecek. Polis şimdi her yerde H.S.’yi bıçaklayanları arıyor.
Bıçakla yaralanan şahsın yaralamadan aranması çıktı

AYDIN (İHA) - Aydın’ın Kuşadası ilçesine bağlı Davutlar Mahallesi’nde bıçaklanan bir kişinin hastanede yapılan GBT sorgulamasında ‘adam yaralama’ suçundan aranması çıktı.

Olay saat 01.00 sıralarında Kuşadası ilçesine bağlı Davutlar Mahallesi’nde bir sitede meydana geldi. İddiaya göre H.S. henüz sebebi bilinmeyen bir sebepten dolayı bir kişiyle tartışmaya başladı. H.S.’yi bacağından bıçaklayan kişi ya da kişiler olay yerinden hızla uzaklaştı. Bıçakla yaralanan kişi durumu 155 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ambulans ve polis ekipleri, yaralıyı Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. H.S.’nin hastanede yapılan GBT sorgulamasında ‘adam yaralama’ suçundan arandığı tespit edildi. Tedavisinin ardından polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edilecek. Polis şimdi her yerde H.S.’yi bıçaklayanları arıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.