Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mustafa Savaş’ı, İlçeler nasıl karşıladı!

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 23.02.2015 - 22:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3943+ kez okundu.
 

Mustafa Savaş’ı, İlçeler nasıl karşıladı!

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Savaş’a, “İlçelerde yoğun ilgi”

7 Haziran Genel Seçimlerinde, AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Savaş, temayül öncesi ilçe ziyaretlerine başladı. Mustafa Savaş’ın bugünkü ilçe ziyaretlerinin adresi Koçarlı, İncirliova ve Germencik ilçe teşkilatları oldu. İlk ziyaret Ak Parti Koçarı ilçe teşkilatına yapıldı. Savaş’a, Koçarlı İlçe Başkanı Serkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer sevgi gösterisiyle alkışlarla kapıda karşıladılar. Konuşmaların ardından Mustafa Savaş ve beraberindekiler, İncirliova İlçe Teşkilatına geçti. Ak Parti İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Koçarlıda olduğu gibi sevgi ve alkışlar eşliğinde karşıladılar. Son olarakta Germencik İlçe Teşkilatına geçildi. İlçe Başkanı Emin Bircan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Germencik Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Mehmet Arkun ve partililer yoğun bir tezahürat ve sevgi gösterileriyle karşıladılar. Milletvekili Aday Adayı Mustafa Savaş İlçe Teşkilatlarında yaptığı konuşmalarında, “Birlik, beraberlik ve ülke gündemiyle” ilgili mesajlar verdi. 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde Aydın ili olarak Ak Partiyi birinci parti yapmamız gerekiyor ifadeleri kullandı. Her üç ilçedeki teşkilat ziyaretlerindeki partililer, Mustafa Savaş’a söz vererek, “bu seçimlerde seni Ankara’ya göndereceğiz, partimizi de Aydın’da birinci parti” yapacağız dediler.
AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Savaş’a, “İlçelerde yoğun ilgi”

7 Haziran Genel Seçimlerinde, AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Savaş, temayül öncesi ilçe ziyaretlerine başladı.

Mustafa Savaş’ın bugünkü ilçe ziyaretlerinin adresi Koçarlı, İncirliova ve Germencik ilçe teşkilatları oldu. İlk ziyaret Ak Parti Koçarı ilçe teşkilatına yapıldı. Savaş’a, Koçarlı İlçe Başkanı Serkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer sevgi gösterisiyle alkışlarla kapıda karşıladılar. Konuşmaların ardından Mustafa Savaş ve beraberindekiler, İncirliova İlçe Teşkilatına geçti. Ak Parti İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Koçarlıda olduğu gibi sevgi ve alkışlar eşliğinde karşıladılar. Son olarakta Germencik İlçe Teşkilatına geçildi. İlçe Başkanı Emin Bircan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Germencik Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Mehmet Arkun ve partililer yoğun bir tezahürat ve sevgi gösterileriyle karşıladılar. Milletvekili Aday Adayı Mustafa Savaş İlçe Teşkilatlarında yaptığı konuşmalarında, “Birlik, beraberlik ve ülke gündemiyle” ilgili mesajlar verdi. 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde Aydın ili olarak Ak Partiyi birinci parti yapmamız gerekiyor ifadeleri kullandı. Her üç ilçedeki teşkilat ziyaretlerindeki partililer, Mustafa Savaş’a söz vererek, “bu seçimlerde seni Ankara’ya göndereceğiz, partimizi de Aydın’da birinci parti” yapacağız dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.