Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MUSTAFA SAVAŞ’IN HAFTA SONU AYDIN MESAİSİ

GÜNCEL 27.10.2020 - 09:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3415+ kez okundu.
 

MUSTAFA SAVAŞ’IN HAFTA SONU AYDIN MESAİSİ

AK Parti Aydın Milletvekili ve (KİT) Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş'ın hafta sonu Aydın mesaisi dolu dolu geçti.

ÇİNE - AK Parti Aydın Milletvekili ve (KİT) Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş Hafta sonu Aydın mesaisi dolu dolu geçti. AK Parti Aydın Milletvekili ve (KİT) Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş hafta sonu seçim bölgesi ilçe ve mahallelerinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak Aydın ile ilgili sorunlar ve çözümler noktasında bilgi alışverişinde bulundu. Çine İlçesinde başlayan ziyaret AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ailesinin düğün töreniyle son buldu. AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Çine’nin sevilen esnaflarından merhum Göster Oktay’ın vefatının birinci seneidevriyesi vesilesiyle yapılan hayrına katıldı. Ardından Çine esnaflarını ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi. Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanımız Celal Özden’i ziyaret etti. Pandemiden dolayı bazı esnaflara destek verilmesinden dolayı memnuniyetini ifade eden Çine Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, desteklerin devam etmesi gerektiğini vurguladı. Göreve yeni başlayan, Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hüseyin Zafer Alkaya'yı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, kolaylıklar diledi ve tüm hastalara acil şifalar temennisinde bulundu. Çine ziyaretleri kapsamında Çine Bucak Mahallesi Muhtarı Ali Altıntaş’ın besi çiftliğini ziyaret ederek hayvancılıkla ilgili bakanlığın destek ve yeni projeleri hakkında bilgiler verdi. S.S. 46 No'lu Aydın Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’ni ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Aydın için pamuk, pamuk üreticimiz için de TARİŞ çok önemli” dedi. Ziyarette çırçır tesislerini yerinde inceledi. TARİŞ Başkanı Tolga Önal, Aydın Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nde olduğu toplantıda Aydın İlinin önemli tarımsal ürünü olan pamuğu konuşuldu. AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Neşe Menderes, AK Parti Efeler İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları Hümeyra Ege ve Ozan Ancın ile birlikte Kamil Sarı ve kızı Şebnem Sarı’nın işletmesindeki Umurlu OSB'de bulunan, yağlı tohumları işleyen tesisleri kuran İnci Kimya ve Makine'yi ziyaret etti. Umurlu Organize Sanayi (OSB)’de bulunan, H. Sermin Kırıcı’nın işletmesi Ahu Gıda’yı ziyaret ederek, Kadın girişimcilerimizi her zaman destekliyor, sayılarının artmasını temenni ediyoruz’ dedi. AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Efeler Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl-İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Aydın Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Altan Bilgen ile birlikte Uçarlar Kasap’ın açılışına katıldı. AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’in oğlu Sencer-Merve çiftinin düğün törenine katıldı.
AK Parti Aydın Milletvekili ve (KİT) Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş'ın hafta sonu Aydın mesaisi dolu dolu geçti.

ÇİNE - AK Parti Aydın Milletvekili ve (KİT) Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş Hafta sonu Aydın mesaisi dolu dolu geçti.

AK Parti Aydın Milletvekili ve (KİT) Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş hafta sonu seçim bölgesi ilçe ve mahallelerinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak Aydın ile ilgili sorunlar ve çözümler noktasında bilgi alışverişinde bulundu.

Çine İlçesinde başlayan ziyaret AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ailesinin düğün töreniyle son buldu. AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Çine’nin sevilen esnaflarından merhum Göster Oktay’ın vefatının birinci seneidevriyesi vesilesiyle yapılan hayrına katıldı. Ardından Çine esnaflarını ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanımız Celal Özden’i ziyaret etti. Pandemiden dolayı bazı esnaflara destek verilmesinden dolayı memnuniyetini ifade eden Çine Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, desteklerin devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Göreve yeni başlayan, Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hüseyin Zafer Alkaya'yı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, kolaylıklar diledi ve tüm hastalara acil şifalar temennisinde bulundu.

Çine ziyaretleri kapsamında Çine Bucak Mahallesi Muhtarı Ali Altıntaş’ın besi çiftliğini ziyaret ederek hayvancılıkla ilgili bakanlığın destek ve yeni projeleri hakkında bilgiler verdi.

S.S. 46 No'lu Aydın Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’ni ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Aydın için pamuk, pamuk üreticimiz için de TARİŞ çok önemli” dedi.

Ziyarette çırçır tesislerini yerinde inceledi.

TARİŞ Başkanı Tolga Önal, Aydın Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nde olduğu toplantıda Aydın İlinin önemli tarımsal ürünü olan pamuğu konuşuldu.

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Neşe Menderes, AK Parti Efeler İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları Hümeyra Ege ve Ozan Ancın ile birlikte Kamil Sarı ve kızı Şebnem Sarı’nın işletmesindeki Umurlu OSB'de bulunan, yağlı tohumları işleyen tesisleri kuran İnci Kimya ve Makine'yi ziyaret etti.

Umurlu Organize Sanayi (OSB)’de bulunan, H. Sermin Kırıcı’nın işletmesi Ahu Gıda’yı ziyaret ederek, Kadın girişimcilerimizi her zaman destekliyor, sayılarının artmasını temenni ediyoruz’ dedi.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Efeler Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl-İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Aydın Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Altan Bilgen ile birlikte Uçarlar Kasap’ın açılışına katıldı. AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’in oğlu Sencer-Merve çiftinin düğün törenine katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.