Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mustafa Savaş ve Ümmet Akın’dan Aldemir’e ziyaret

GÜNCEL 05.02.2019 - 17:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3321+ kez okundu.
 

Mustafa Savaş ve Ümmet Akın’dan Aldemir’e ziyaret

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın ile beraberindeki heyetin, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e tebrik ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın ve Genel Sekreter V. Baki Aslantaş’ın da yer aldığı ziyarette, Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, kentiyle barışık bir üniversite inşa etmek istediklerini vurguladı. Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, şunları söyledi: “Biz topluma hizmet odaklı çalışmalarımızla sosyal ve kültürel sorumluluklarımızın bilinciyle halkla bütünleşmeyi hedefliyoruz. Bilimsel arenada lokomotif bir rol oynadığımızın da farkındayız. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi olarak vatan, millet ve bayrak sevdamızı da işimize katarak bilimsel çalışmalar gerçekleştireceğiz. Ülkemizin stratejik konumu itibariyle içerideki ve dışarıdaki düşmanlarına karşı bilim üreten bir kurum olarak ülkemize hizmet noktasında sonuna kadar çalışacağız.” Mustafa Savaş ve Ümmet Akın, Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, Aydın’ın kalkınmasına yönelik ikili iş birliğinin geliştirilmesi ve projelerin hayata geçirilmesi için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini ifade etti.
AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın ile beraberindeki heyetin, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e tebrik ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın ve Genel Sekreter V. Baki Aslantaş’ın da yer aldığı ziyarette, Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, kentiyle barışık bir üniversite inşa etmek istediklerini vurguladı. Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, şunları söyledi:

“Biz topluma hizmet odaklı çalışmalarımızla sosyal ve kültürel sorumluluklarımızın bilinciyle halkla bütünleşmeyi hedefliyoruz. Bilimsel arenada lokomotif bir rol oynadığımızın da farkındayız.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi olarak vatan, millet ve bayrak sevdamızı da işimize katarak bilimsel çalışmalar gerçekleştireceğiz. Ülkemizin stratejik konumu itibariyle içerideki ve dışarıdaki düşmanlarına karşı bilim üreten bir kurum olarak ülkemize hizmet noktasında sonuna kadar çalışacağız.”

Mustafa Savaş ve Ümmet Akın, Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, Aydın’ın kalkınmasına yönelik ikili iş birliğinin geliştirilmesi ve projelerin hayata geçirilmesi için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.