Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MUSTAFA SAVAŞ'TAN ÖĞRENCİLERE DOPİNG

GÜNCEL 21.09.2020 - 12:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3963+ kez okundu.
 

MUSTAFA SAVAŞ'TAN ÖĞRENCİLERE DOPİNG

Milletvekili Savaş 40 bin İncir dağıttı!

Milletvekili Savaş 40 bin İncir dağıttı! AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Efeler İlçesi Mimar Sinan mahallesi Aliye İzzet Begoviç ilkokulunda çocuklara Aydın İncir’i dağıttı. AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, okulların tekrar açılmasıyla birlikte ilk teneffüsün 40 dakika olacağının müjdesini veren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a 81 ildeki öğrencilere incir ikram etme sözü vermişti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un sosyal medya hesabından yaptığı, “Çocuklar, evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız” paylaşımına AK Parti Aydın Milletvekili ve Kit Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş’tan da destek gelmişti. AK Parti Aydın Milletvekili Savaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla öğrencilere Aydın’ın yöresel ürünü incir ikram etme sözü vererek, Bakan Selçuk’tan liste istedi. Savaş paylaşımında şu ifadelere yer vermişti. “Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’un, öğrencilerimize uzun teneffüs hediyesine biz de incirimizle destek veriyoruz. Bereketli topraklarımızda yetişen, bağışıklık sistemini güçlendiren, her derde deva incirimizden, 40 dakikalık teneffüste öğrencilerimize ikram etmek istiyoruz. 81 ilden 81 okulumuzun listesini bekliyoruz.”       40 BİN İNCİR DAĞITTI Bugün 2020/2021 Eğitim Yılı başladı. AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Efeler İlçesi Mimar Sinan mahallesi Aliye İzzet Begoviç ilkokulunda çocuklara Aydın İnciri dağıttı.  Efeler Kaymakamı. Cemal Şahin, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü. Seyfullah Okumuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Okul yöneticilerinde katıldığı etkinlik ile birlikte 2020/2021 Eğitim yılını Aliya İzzet Begoviç İlkokulu’nda hep beraber ders zilini çaldılar.           AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Çocuklara tek tek paketlenmiş ve hijyen kurallarına uygun incir ikram etti. Aydın’ın 17 İlçesindeki tüm okullarda bu gün Pandemi kurallarına uyularak tek tek paketlenmiş ve hijyen kurallarını uyarak toplamada 40 bin adet incir dağıtımı yapıldı.          Etkinlikle ilgili milletvekili Mustafa Savaş, “Öğrencilerimizin ilk gününde şifa deposu incirimizden 17 ilçemizde 40 binden fazla öğrencimize ikramda bulunduk. Rabbim tüm evlatlarımıza zihin açıklığı versin. Sağlıkla, başarılarla dolu bir eğitim-öğretim yılı diliyorum. Öğrencilerimizle incirimizin buluşmasına destek olan Aydın Ticaret Borsası’na, Nazilli Ticaret Borsası’na ve TARİŞ İncir Birliği’ne teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Milletvekili Savaş 40 bin İncir dağıttı!

Milletvekili Savaş 40 bin İncir dağıttı!

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Efeler İlçesi Mimar Sinan mahallesi Aliye İzzet Begoviç ilkokulunda çocuklara Aydın İncir’i dağıttı.

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, okulların tekrar açılmasıyla birlikte ilk teneffüsün 40 dakika olacağının müjdesini veren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a 81 ildeki öğrencilere incir ikram etme sözü vermişti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un sosyal medya hesabından yaptığı, “Çocuklar, evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız” paylaşımına AK Parti Aydın Milletvekili ve Kit Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş’tan da destek gelmişti.

AK Parti Aydın Milletvekili Savaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla öğrencilere Aydın’ın yöresel ürünü incir ikram etme sözü vererek, Bakan Selçuk’tan liste istedi.

Savaş paylaşımında şu ifadelere yer vermişti. “Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’un, öğrencilerimize uzun teneffüs hediyesine biz de incirimizle destek veriyoruz. Bereketli topraklarımızda yetişen, bağışıklık sistemini güçlendiren, her derde deva incirimizden, 40 dakikalık teneffüste öğrencilerimize ikram etmek istiyoruz. 81 ilden 81 okulumuzun listesini bekliyoruz.”

     

40 BİN İNCİR DAĞITTI

Bugün 2020/2021 Eğitim Yılı başladı. AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Efeler İlçesi Mimar Sinan mahallesi Aliye İzzet Begoviç ilkokulunda çocuklara Aydın İnciri dağıttı.  Efeler Kaymakamı. Cemal Şahin, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü. Seyfullah Okumuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Okul yöneticilerinde katıldığı etkinlik ile birlikte 2020/2021 Eğitim yılını Aliya İzzet Begoviç İlkokulu’nda hep beraber ders zilini çaldılar.

         

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Çocuklara tek tek paketlenmiş ve hijyen kurallarına uygun incir ikram etti.

Aydın’ın 17 İlçesindeki tüm okullarda bu gün Pandemi kurallarına uyularak tek tek paketlenmiş ve hijyen kurallarını uyarak toplamada 40 bin adet incir dağıtımı yapıldı.

        

Etkinlikle ilgili milletvekili Mustafa Savaş, “Öğrencilerimizin ilk gününde şifa deposu incirimizden 17 ilçemizde 40 binden fazla öğrencimize ikramda bulunduk. Rabbim tüm evlatlarımıza zihin açıklığı versin. Sağlıkla, başarılarla dolu bir eğitim-öğretim yılı diliyorum. Öğrencilerimizle incirimizin buluşmasına destek olan Aydın Ticaret Borsası’na, Nazilli Ticaret Borsası’na ve TARİŞ İncir Birliği’ne teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.