Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mustafa Savaş, Söke’de çalıştı

SİYASET 09.03.2017 - 14:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2982+ kez okundu.
 

Mustafa Savaş, Söke’de çalıştı

AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, referandum çalışmaları kapsamında Söke ilçesinde partilileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AYDIN- AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Söke İlçe Teşkilatında partilileriyle bir araya geldi. AK Parti’nin referandum çalışmaları hakkında bilgiler veren Savaş, daha sonra ilçede gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti’nin 16 Nisan tarihinde yapılacak olan anayasa değişikliği referandumuyla ilgili olarak ülke genelinde yoğun bir şekilde çalıştığını belirten Mustafa Savaş, “16 Nisan da vatandaşlarımızın tercihini yaparken çok iyi düşünmesi gerektiğini ve özellikle 18 madde ile ilgili olarak değişiklikleri iyi okuması ve bizler vekiller olarak ta çok iyi anlatmamız gerektiği kanaatini taşıyorum. Bizler sahadayız. Olumlu yansımalarını görüyoruz. Ben Aydın da güzel bir sonuç elde edeceğimizi ümit ediyorum. Bu normal bir seçim değildir. Aday milletvekili, belediye başkanı ve belediye meclis üyesi seçilmiyor. Memleketim kaderi ile ilgili bir tercihte bulunacağız. 16 Nisan da vatandaşlarımız tercihini yaparken çok iyi düşünmesi gerektiğini, özellikle 18 madde ile ilgili olarak değişiklikleri iyi okuması gerektiğini, bizlerin vekiller olarak da çok iyi anlatmamız gerektiği kanaatini taşıyorum” dedi. “Evet oyu kullananlar da Hayır oyu kullananlar da bu memleketin bir evladıdır” diyen Savaş, sözlerine şöyle devam etti: “17 Nisan sabahı evet oyu verende hayır oyu verenlerle birlikte beraber yaşamaya devam edeceğiz. Ama 16 Nisan günü önemli bir gün ve ülke kaderinin oylanacağı bir gündür. Ülkenin bekası ile ilgili, geleceği ile ilgili vatan, millet, bayrağı ve çocukları ile ilgili çok önemli bir gündür. O nedenle vatandaşlarımız tercihte bulunurken bu ‘Evet’ oyunun ‘Hayır’ oyunun neler getireceği ve neler götüreceğinin analizini çok iyi yapılması gerektiği ve bunu bir siyasi düşüncesiyle değil, bilgi kirliliklerinden arınarak hür iradesiyle karar vermelidir. Anayasanın ilk 4 maddesinde belirlenen o şartlarda 18 madde ile ilgi bir değişiklik yok. Belli ve Türkiye’nin başkenti Ankara, ülkenin milleti ile bölünmez bütünlüğü devam ediyor. Laik, sosyal devlet yapısında bir değişiklik yok ve olamaz. Biz sadece yönetim değişikliği ile ilgili bir değişikliği vatandaşınızın önüne getiriyoruz. O iki başlılığı ortadan kaldıracağız.”
AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, referandum çalışmaları kapsamında Söke ilçesinde partilileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AYDIN- AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Söke İlçe Teşkilatında partilileriyle bir araya geldi. AK Parti’nin referandum çalışmaları hakkında bilgiler veren Savaş, daha sonra ilçede gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti’nin 16 Nisan tarihinde yapılacak olan anayasa değişikliği referandumuyla ilgili olarak ülke genelinde yoğun bir şekilde çalıştığını belirten Mustafa Savaş, “16 Nisan da vatandaşlarımızın tercihini yaparken çok iyi düşünmesi gerektiğini ve özellikle 18 madde ile ilgili olarak değişiklikleri iyi okuması ve bizler vekiller olarak ta çok iyi anlatmamız gerektiği kanaatini taşıyorum. Bizler sahadayız. Olumlu yansımalarını görüyoruz. Ben Aydın da güzel bir sonuç elde edeceğimizi ümit ediyorum. Bu normal bir seçim değildir. Aday milletvekili, belediye başkanı ve belediye meclis üyesi seçilmiyor. Memleketim kaderi ile ilgili bir tercihte bulunacağız. 16 Nisan da vatandaşlarımız tercihini yaparken çok iyi düşünmesi gerektiğini, özellikle 18 madde ile ilgili olarak değişiklikleri iyi okuması gerektiğini, bizlerin vekiller olarak da çok iyi anlatmamız gerektiği kanaatini taşıyorum” dedi.

“Evet oyu kullananlar da Hayır oyu kullananlar da bu memleketin bir evladıdır” diyen Savaş, sözlerine şöyle devam etti:

“17 Nisan sabahı evet oyu verende hayır oyu verenlerle birlikte beraber yaşamaya devam edeceğiz. Ama 16 Nisan günü önemli bir gün ve ülke kaderinin oylanacağı bir gündür. Ülkenin bekası ile ilgili, geleceği ile ilgili vatan, millet, bayrağı ve çocukları ile ilgili çok önemli bir gündür. O nedenle vatandaşlarımız tercihte bulunurken bu ‘Evet’ oyunun ‘Hayır’ oyunun neler getireceği ve neler götüreceğinin analizini çok iyi yapılması gerektiği ve bunu bir siyasi düşüncesiyle değil, bilgi kirliliklerinden arınarak hür iradesiyle karar vermelidir. Anayasanın ilk 4 maddesinde belirlenen o şartlarda 18 madde ile ilgi bir değişiklik yok. Belli ve Türkiye’nin başkenti Ankara, ülkenin milleti ile bölünmez bütünlüğü devam ediyor. Laik, sosyal devlet yapısında bir değişiklik yok ve olamaz. Biz sadece yönetim değişikliği ile ilgili bir değişikliği vatandaşınızın önüne getiriyoruz. O iki başlılığı ortadan kaldıracağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.