Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mustafa Savaş Mehmet Akif Ersoy’u andı

GENEL 12.03.2019 - 10:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3092+ kez okundu.
 

Mustafa Savaş Mehmet Akif Ersoy’u andı

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 98’inci yıldönümü ve milli şair Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AYDIN- İstiklal Marşı’nın, vatan topraklarımızın kurtuluşu, devletimizin kuruluşu açısından tarihi öneme sahip bir rehber, gelecek yüzyıllarımıza yönelik bir projeksiyon, ilelebet yaşayacak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin asla engellenemeyecek olan bağımsızlık haykırışı olduğunu ifade eden Savaş, mesajına şöyle devam etti: ‘’İstiklal Harbimizin ne denli büyük bir irade, fedakârlık ve cesaretle destana dönüştüğünü göstermesi bakımından tarifsiz bir öneme sahiptir. Gözyaşının gurura, cesaretin kahramanlığa dönüştüğü bu dizeler dosta güven, düşmana korku salmaya devam edecektir. İnanıyorum ki aziz milletimiz, Mehmet Akif'in İstiklal Marşı ile ortaya koyduğu bütün bu değerlerimize her zaman sahip çıkacak; ortak sesimiz, ortak vicdanımız olan İstiklal Marşı'mızı ilelebet muhafaza edecektir. Bu vesileyle İstiklal Marşımızın kabulünün 98. Yıldönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum.’’
Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 98’inci yıldönümü ve milli şair Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AYDIN- İstiklal Marşı’nın, vatan topraklarımızın kurtuluşu, devletimizin kuruluşu açısından tarihi öneme sahip bir rehber, gelecek yüzyıllarımıza yönelik bir projeksiyon, ilelebet yaşayacak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin asla engellenemeyecek olan bağımsızlık haykırışı olduğunu ifade eden Savaş, mesajına şöyle devam etti:

‘’İstiklal Harbimizin ne denli büyük bir irade, fedakârlık ve cesaretle destana dönüştüğünü göstermesi bakımından tarifsiz bir öneme sahiptir. Gözyaşının gurura, cesaretin kahramanlığa dönüştüğü bu dizeler dosta güven, düşmana korku salmaya devam edecektir.

İnanıyorum ki aziz milletimiz, Mehmet Akif'in İstiklal Marşı ile ortaya koyduğu bütün bu değerlerimize her zaman sahip çıkacak; ortak sesimiz, ortak vicdanımız olan İstiklal Marşı'mızı ilelebet muhafaza edecektir. Bu vesileyle İstiklal Marşımızın kabulünün 98. Yıldönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.