Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Muşlu öğrenciler, Aydın’ı ziyaret edecek

GENEL 04.01.2019 - 12:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2663+ kez okundu.
 

Muşlu öğrenciler, Aydın’ı ziyaret edecek

Aydın Valiliği, Muşlu 130 öğrenci ile 10 proje görevlisinin “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında Aydın’ı ziyaret edeceklerini bildirdi.

AYDIN- İçişleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde uygulamaya konulan ve Aydın’da Valilik tarafından koordine edilen “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında, bugüne kadar 2017 ve 2018 yıllarında Muş’tan 1001, Tunceli’den ise 195 olmak üzere toplam bin 196 öğrenci ve katılımcının misafir edildiği belirtilen Aydın Valiliği açıklamasında şu bilgiler verildi: “Proje ile iller arasında kardeşlik köprüsünün kurulması ve kardeşlik ruhunun pekiştirilmesi, ülkemizin huzuruna katkı sunulması, iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması ile birlikte, Aydın ilimizin tarihi ve kültürel yerlerinin tanıtılması amaçlanmıştır. Proje kapsamında, Muş ve Tunceli İllerimizden gelen öğrencilerimiz, Valiliğimizce hazırlanan faaliyet programı doğrultusunda, İlimizin tarihi ve kültürel yerlerini, tekne turu ile Milli Park’ın doğa güzelliklerini, harika koylarını ve ilk kez denizi görme fırsatını yakalamışlardır. Projemiz devam etmekte olup, bu yılın ilk kafilesi 07-12 Ocak 2019 tarihleri arasında İlimizi ziyaret edecektir. Muş ilinden gelecek olan 130 öğrenci ve 10 proje görevlisini İlimizde misafir etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşayacağız.” Projenin, Aydın Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülmekte olduğu kaydedildi.
Aydın Valiliği, Muşlu 130 öğrenci ile 10 proje görevlisinin “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında Aydın’ı ziyaret edeceklerini bildirdi.

AYDIN- İçişleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde uygulamaya konulan ve Aydın’da Valilik tarafından koordine edilen “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında, bugüne kadar 2017 ve 2018 yıllarında Muş’tan 1001, Tunceli’den ise 195 olmak üzere toplam bin 196 öğrenci ve katılımcının misafir edildiği belirtilen Aydın Valiliği açıklamasında şu bilgiler verildi:

“Proje ile iller arasında kardeşlik köprüsünün kurulması ve kardeşlik ruhunun pekiştirilmesi, ülkemizin huzuruna katkı sunulması, iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması ile birlikte, Aydın ilimizin tarihi ve kültürel yerlerinin tanıtılması amaçlanmıştır.

Proje kapsamında, Muş ve Tunceli İllerimizden gelen öğrencilerimiz, Valiliğimizce hazırlanan faaliyet programı doğrultusunda, İlimizin tarihi ve kültürel yerlerini, tekne turu ile Milli Park’ın doğa güzelliklerini, harika koylarını ve ilk kez denizi görme fırsatını yakalamışlardır.

Projemiz devam etmekte olup, bu yılın ilk kafilesi 07-12 Ocak 2019 tarihleri arasında İlimizi ziyaret edecektir. Muş ilinden gelecek olan 130 öğrenci ve 10 proje görevlisini İlimizde misafir etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşayacağız.”

Projenin, Aydın Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülmekte olduğu kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.