Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Muşlu 50 öğrenci Didim’i gezdi

TURİZM 13.05.2018 - 15:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2915+ kez okundu.
 

Muşlu 50 öğrenci Didim’i gezdi

Aydın Valiliği’nin koordinesinde “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Muş’tan gelen 50 öğrenci, Didim’in tarihi ve turistik yerlerini gezerek, tekneyle deniz turu gerçekleştirdi.

AYDIN- Aydın Valiliğinin koordinesinde “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Muş’tan gelen 50 öğrenci, okul idarecileriyle birlikte Balat Mahallesi’ndeki Milet Antik Kenti’ni gezerek yerinde bilgi aldı. Muş’lu öğrenciler, Didim'in en önemli turistik tesislerinden olan Venosa Otel’de öğle yemeğinde ağırlandı. Öğrenciler yemeğin ardından binlerce yıllık Apollon Tapınağı’nı da gezdi. Tarihi tapınağı hayranlıkla gezen öğrencilere daha sonra Altınkum’da özel tekne ile deniz turu gerçekleştirildi. Aydın’ın doğal ve tarihi yerlerini gezme fırsatı bulan öğrencilerden çoğu, hayatlarında ilk defa uçağa bindiğini ve deniz gördüğünü ifade etti. Aydın Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Hakan Bacalıkaya, “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında Aydın'a 11’inci öğrenci kafilesinin geldiğini belirterek, “Bugüne kadar 950 öğrenci Muş’tan, 250 öğrenci de Tunceli ilimizden olmak üzere toplam bin 200 öğrenciyi Aydın’da misafir ettik. Aydın’ın tarihi ve kültürel yerlerini gezdirdik. Aydın Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger’in talimatları doğrultusunda hazırlanan gezi programını tamamladık. Projemiz 15 Mayıs’ta bitiyor” dedi. Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, öğrencileri yalnız bırakmazken 1 saatlik deniz turunun ardından öğrenciler Kuşadası ziyaretler için ilçeden ayrıldı.
Aydın Valiliği’nin koordinesinde “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Muş’tan gelen 50 öğrenci, Didim’in tarihi ve turistik yerlerini gezerek, tekneyle deniz turu gerçekleştirdi.

AYDIN- Aydın Valiliğinin koordinesinde “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Muş’tan gelen 50 öğrenci, okul idarecileriyle birlikte Balat Mahallesi’ndeki Milet Antik Kenti’ni gezerek yerinde bilgi aldı. Muş’lu öğrenciler, Didim'in en önemli turistik tesislerinden olan Venosa Otel’de öğle yemeğinde ağırlandı. Öğrenciler yemeğin ardından binlerce yıllık Apollon Tapınağı’nı da gezdi. Tarihi tapınağı hayranlıkla gezen öğrencilere daha sonra Altınkum’da özel tekne ile deniz turu gerçekleştirildi. Aydın’ın doğal ve tarihi yerlerini gezme fırsatı bulan öğrencilerden çoğu, hayatlarında ilk defa uçağa bindiğini ve deniz gördüğünü ifade etti.

Aydın Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Hakan Bacalıkaya, “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında Aydın'a 11’inci öğrenci kafilesinin geldiğini belirterek, “Bugüne kadar 950 öğrenci Muş’tan, 250 öğrenci de Tunceli ilimizden olmak üzere toplam bin 200 öğrenciyi Aydın’da misafir ettik. Aydın’ın tarihi ve kültürel yerlerini gezdirdik. Aydın Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger’in talimatları doğrultusunda hazırlanan gezi programını tamamladık. Projemiz 15 Mayıs’ta bitiyor” dedi.

Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, öğrencileri yalnız bırakmazken 1 saatlik deniz turunun ardından öğrenciler Kuşadası ziyaretler için ilçeden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.