Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MÜSİAD’ta Aksüt güven tazeledi

GÜNCEL 25.01.2019 - 12:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3049+ kez okundu.
 

MÜSİAD’ta Aksüt güven tazeledi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aydın Şubesi 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı, Aydın Park Otel Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

AYDIN- Genel Kurul Toplantısına AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, MÜSİAD Yurtiçi Teşkilatlanmadan Sorumlu Ahmet Güler, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Aksüt, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Maraş, Bilal Yıldız, Nilgün Böcekli, Şeref Binboğa, Necdet İzgü, Halil Canatan, Abdullah Karaefe, Taner Kuşbaz ayrıca bu yıl Yönetim Kurulu’na dahil olan 22. ve 24. Dönem Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, MÜSİAD Aydın Üyeleri ve basın mensupları katılım gösterdi. 4. Olağan Genel Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sinevizyon gösterisi ile başladı. Divanın oluşturulmasının ardından tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Murat Aksüt, MÜSİAD Aydın Başkanlığı’na yeniden seçildi. Böylelikle yeni yönetim ile birlikte MÜSİAD Aydın’ı iki yıl daha yönetme yetkisini aldı. Başkan Murat Aksüt, yaptığı konuşmada, mayıs ayında MÜSİAD 29 yaşını kutlayacak. Biz 27. Şubeyiz, MÜSİAD Aydın yeni üyeleri ile birlikte büyümeye devam ediyor. İnşallah daha iyi noktalara geleceğiz. MÜSİAD Aydın’ı devraldığımız zamana göre daha güçlü, daha emin ellerde ve daha yürekli çalışan vaktini bu işe organize olmuş şekilde harcayan ekiplerin elindedir. Bizler üyelerimiz için varız ve onlar için çalışmaya devam edeceğime söz veriyorum” diyerek teşekkür konuşmasını tamamladı. Daha sonrasında kürsüye çıkan AK Parti Milletvekili Bekir Kuvvet Erim de sanayicilerin başının üstünde yeri olduğunu, zor şartlar altında iş yapmaya çalıştıklarını belirterek, “Bizler de sanayicilerimiz ve Aydın’ımızın önünü açmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullanarak, Başkan Murat Aksüt ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni dönemlerinde başarılar diledi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından toplantı sona erdi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aydın Şubesi 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı, Aydın Park Otel Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

AYDIN- Genel Kurul Toplantısına AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, MÜSİAD Yurtiçi Teşkilatlanmadan Sorumlu Ahmet Güler, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Aksüt, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Maraş, Bilal Yıldız, Nilgün Böcekli, Şeref Binboğa, Necdet İzgü, Halil Canatan, Abdullah Karaefe, Taner Kuşbaz ayrıca bu yıl Yönetim Kurulu’na dahil olan 22. ve 24. Dönem Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, MÜSİAD Aydın Üyeleri ve basın mensupları katılım gösterdi.

4. Olağan Genel Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sinevizyon gösterisi ile başladı. Divanın oluşturulmasının ardından tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Murat Aksüt, MÜSİAD Aydın Başkanlığı’na yeniden seçildi. Böylelikle yeni yönetim ile birlikte MÜSİAD Aydın’ı iki yıl daha yönetme yetkisini aldı.

Başkan Murat Aksüt, yaptığı konuşmada, mayıs ayında MÜSİAD 29 yaşını kutlayacak. Biz 27. Şubeyiz, MÜSİAD Aydın yeni üyeleri ile birlikte büyümeye devam ediyor. İnşallah daha iyi noktalara geleceğiz. MÜSİAD Aydın’ı devraldığımız zamana göre daha güçlü, daha emin ellerde ve daha yürekli çalışan vaktini bu işe organize olmuş şekilde harcayan ekiplerin elindedir. Bizler üyelerimiz için varız ve onlar için çalışmaya devam edeceğime söz veriyorum” diyerek teşekkür konuşmasını tamamladı. Daha sonrasında kürsüye çıkan AK Parti Milletvekili Bekir Kuvvet Erim de sanayicilerin başının üstünde yeri olduğunu, zor şartlar altında iş yapmaya çalıştıklarını belirterek, “Bizler de sanayicilerimiz ve Aydın’ımızın önünü açmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullanarak, Başkan Murat Aksüt ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni dönemlerinde başarılar diledi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.