Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MÜSİAD’dan Milletvekillerine ziyaret

SİYASET 28.07.2018 - 18:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3087+ kez okundu.
 

MÜSİAD’dan Milletvekillerine ziyaret

MÜSİAD Aydın Başkanı Murat Aksüt ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne ziyarette bulunduğu bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, KİT Komisyonu Başkanı  Milletvekili Mustafa Savaş, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkan Vekili Milletvekili Metin Yavuz, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Milletvekili Rıza Posacı’yı makamlarında ziyaret eden MÜSİAD yönetimi, Milletvekillerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerini iletti. Ziyaretin anısına Milletvekillerine Aydın’ın simgesi Efe heykeli takdim edildi. Ziyaretlere MÜSİAD Aydın Başkanı Murat Aksüt, Başkan Yardımcısı Bilal Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Şeref Binboğa, Halil Canatan, Abdullah Karaefe ve Taner Kuşpaz katıldılar. Milletvekilleri Bekir Kuvvet Erim ve Metin Yavuz aynı zamanda MÜSİAD Aydın Şubesi üyesi.
MÜSİAD Aydın Başkanı Murat Aksüt ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne ziyarette bulunduğu bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, KİT Komisyonu Başkanı  Milletvekili Mustafa Savaş, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkan Vekili Milletvekili Metin Yavuz, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Milletvekili Rıza Posacı’yı makamlarında ziyaret eden MÜSİAD yönetimi, Milletvekillerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerini iletti.

Ziyaretin anısına Milletvekillerine Aydın’ın simgesi Efe heykeli takdim edildi. Ziyaretlere MÜSİAD Aydın Başkanı Murat Aksüt, Başkan Yardımcısı Bilal Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Şeref Binboğa, Halil Canatan, Abdullah Karaefe ve Taner Kuşpaz katıldılar.

Milletvekilleri Bekir Kuvvet Erim ve Metin Yavuz aynı zamanda MÜSİAD Aydın Şubesi üyesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.