Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MÜSİAD, Zafer Bayramı’nı kutladı

GÜNCEL 30.08.2018 - 20:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3749+ kez okundu.
 

MÜSİAD, Zafer Bayramı’nı kutladı

MÜSİAD Aydın Şube Başkanı Murat Aksüt, Aydın Valiliği’nce düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine katıldıklarını bildirdi.

AYDIN- Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Aksüt, “Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; büyük taarruz zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz. Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu olsun! Bayrağı göklerde, marşı dillerde yaşatacak, vatanın her daim koruyucusu olacağız” dedi. Aksüt, açıklamasında, Aydın Valiliğince düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümü Çelenk Koyma Töreni, Tebrikat Töreni ve Zafer Bayramı Resepsiyonu programlarına katılarak bayramı kutladıklarını dile getirdi.
MÜSİAD Aydın Şube Başkanı Murat Aksüt, Aydın Valiliği’nce düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine katıldıklarını bildirdi.

AYDIN- Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Aksüt, “Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; büyük taarruz zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz. Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu olsun! Bayrağı göklerde, marşı dillerde yaşatacak, vatanın her daim koruyucusu olacağız” dedi.

Aksüt, açıklamasında, Aydın Valiliğince düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümü Çelenk Koyma Töreni, Tebrikat Töreni ve Zafer Bayramı Resepsiyonu programlarına katılarak bayramı kutladıklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.