Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MÜSİAD, üyelerine teşvikleri anlattı

GÜNCEL 08.05.2018 - 20:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4223+ kez okundu.
 

MÜSİAD, üyelerine teşvikleri anlattı

MÜSİAD Aydın Şubesi’nin, Sosyal Güvenlik ve İş Hukuku Uzmanı Bünyamin Esen'i ağırladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, MÜSİAD Aydın Şubesi, üyelerine “Son Torba Yasa Sonrası SGK Teşvikleri ve 6111 Sayılı Teşvik” ile ilgili bilgilendirme semineri düzenledi. Yapılan seminerde, başta İmalat ve bilişim sektörleri olmak üzere tüm işverenlere kapsamlı pirim teşvikleri ile ilgili, SGK teşviklerinden geriye dönük yararlanma ve 2018 yılı istihdam teşvikleri konularında bilgiler verildi. Hem sohbet, hem de soru cevap şeklinde geçen bilgilendirmede, MÜSİAD Aydın Başkanı Murat Aksüt, katılım gösteren tüm üyelere teşekkürlerini iletti. Ayrıca Başkan Aksüt, bu sene 21-24 Kasım 2018 tarihlerinde 17. MÜSİAD Uluslararası Fuarı & 20. Uluslararası İş Formu CNR Expo 2018 etkinlikleri ile ilgili bilgiler verdi, 600 firma, 8 bin yerli ve yabancı heyetin katılacağı fuar için MÜSİAD Aydın üyelerinden katılım beklediğini, ihracatı arttırmak ve işlerini büyütmek için iyi bir fırsat olduğunu dile getirdi. Toplantı sonrasında üyeler ile birlikte Dost Meclisi Yemeği’ne geçildiği kaydedildi.
MÜSİAD Aydın Şubesi’nin, Sosyal Güvenlik ve İş Hukuku Uzmanı Bünyamin Esen'i ağırladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, MÜSİAD Aydın Şubesi, üyelerine “Son Torba Yasa Sonrası SGK Teşvikleri ve 6111 Sayılı Teşvik” ile ilgili bilgilendirme semineri düzenledi. Yapılan seminerde, başta İmalat ve bilişim sektörleri olmak üzere tüm işverenlere kapsamlı pirim teşvikleri ile ilgili, SGK teşviklerinden geriye dönük yararlanma ve 2018 yılı istihdam teşvikleri konularında bilgiler verildi. Hem sohbet, hem de soru cevap şeklinde geçen bilgilendirmede, MÜSİAD Aydın Başkanı Murat Aksüt, katılım gösteren tüm üyelere teşekkürlerini iletti.

Ayrıca Başkan Aksüt, bu sene 21-24 Kasım 2018 tarihlerinde 17. MÜSİAD Uluslararası Fuarı & 20. Uluslararası İş Formu CNR Expo 2018 etkinlikleri ile ilgili bilgiler verdi, 600 firma, 8 bin yerli ve yabancı heyetin katılacağı fuar için MÜSİAD Aydın üyelerinden katılım beklediğini, ihracatı arttırmak ve işlerini büyütmek için iyi bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Toplantı sonrasında üyeler ile birlikte Dost Meclisi Yemeği’ne geçildiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.