Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Müşerref Akay’dan AK Parti’li Eşin’e destek

SİYASET 22.10.2018 - 16:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3075+ kez okundu.
 

Müşerref Akay’dan AK Parti’li Eşin’e destek

Ünlü Sanatçı Müşerref Akay, bu defa siyaset için Aydın’a geldi. Müşerref Akay, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Eşin’e destek için geldiğini söyledi.

AYDIN- Türk Sanat Müziğinin ünlü sanatçılarından Müşerref Akay’ın, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı olan dostu ve manevi evladı Av. Rıdvan Eşin’e destek vermek için Aydın’a geldiği bildirildi. İHA’nın bildirdiğine göre, aday adayı Rıdvan Eşin ile saha çalışmalarına katılan Müşerref Akay, çalışmasının startını Aydın Efeler İlçe Merkezi’ndeki Malazgirt Meydanı’ndan verdi. Meydanda, Rıdvan Eşin ve ekibiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirip açıklama yapan Müşerref Akay, Rıdvan Eşin’i çok önceden tanıdığını belirterek, “Rıdvan Eşin’i yıllardır tanırım. Kendisi genç girişken ve çok başarılı bir hukukçu ve işadamıdır. Aydın iline çağ atlatacağına inanıyorum. Ona aday adaylığı sürecinde destek olmak için Aydın’a geldim. Kısmet olursa ad,aylığı kesinleştiğinde çalışmalarımız devam edecek. Süreç kapsamında Aydın’da ücretsiz halk konserleri ile de çalışmalara destek vermek istiyorum. Rıdvan Eşin’in kazanması demek Aydın’ın kazanması demek, Türkiye’nin kazanması demek. Siyaseti Erdoğan gibi düşünüyorum. Gençlerin önünün açılması lazım” diye konuştu.
Ünlü Sanatçı Müşerref Akay, bu defa siyaset için Aydın’a geldi. Müşerref Akay, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Eşin’e destek için geldiğini söyledi.

AYDIN- Türk Sanat Müziğinin ünlü sanatçılarından Müşerref Akay’ın, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı olan dostu ve manevi evladı Av. Rıdvan Eşin’e destek vermek için Aydın’a geldiği bildirildi.

İHA’nın bildirdiğine göre, aday adayı Rıdvan Eşin ile saha çalışmalarına katılan Müşerref Akay, çalışmasının startını Aydın Efeler İlçe Merkezi’ndeki Malazgirt Meydanı’ndan verdi.

Meydanda, Rıdvan Eşin ve ekibiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirip açıklama yapan Müşerref Akay, Rıdvan Eşin’i çok önceden tanıdığını belirterek, “Rıdvan Eşin’i yıllardır tanırım. Kendisi genç girişken ve çok başarılı bir hukukçu ve işadamıdır. Aydın iline çağ atlatacağına inanıyorum. Ona aday adaylığı sürecinde destek olmak için Aydın’a geldim. Kısmet olursa ad,aylığı kesinleştiğinde çalışmalarımız devam edecek. Süreç kapsamında Aydın’da ücretsiz halk konserleri ile de çalışmalara destek vermek istiyorum. Rıdvan Eşin’in kazanması demek Aydın’ın kazanması demek, Türkiye’nin kazanması demek. Siyaseti Erdoğan gibi düşünüyorum. Gençlerin önünün açılması lazım” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.