Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Muhteşem kapanış

TURİZM 10.07.2017 - 14:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3067+ kez okundu.
 

Muhteşem kapanış

2. Kuşadası Gençlik Festivali, 5 gün boyunca yüzde 100 müzik ve eğlence ile müzik dünyasının yıldızlarına ev sahipliği yaptı.

AYDIN- MFÖ’den Moğollar’a, Mor ve Ötesi’nden Feridun Düzağaç’a, Teoman’dan Manga’ya, Şebnem Ferah’tan Hayko Cepkin’e, Selda Bağcan’dan Mabel Matiz’e 30’un üzerinde sanatçı ve grup Kuşadası sahilini iyi müzik ve eğlenceye doyurdu. Festivale 5 gün boyunca toplamda 90 bin müziksever akın etti. Selda Bağcan, “45 Yıldır İlk Kez ‘Gitme’ diyen seyirci gördüm, Zeytinli'de görüşmek üzere” dedi. Festivalin son gününde sahne alan yaşayan efsane Selda Bağcan, “45 yıllık sanat hayatımdaki en özel konserlerden bir tanesi oldu, hiçbir seyircinin ‘Gitme’ diye bağırdığını duymamıştım. Beni çok mutlu ettiniz, Zeytinli'de görüşmek üzere” dedi. Mabel Matiz Gençleri Coşturdu! Selda Bağcan'ın ardından sahneyi devralan Mabel Matiz, “Böyle bir ustanın ardından sahne almak zordu ama muhteşem bir seyirci vardı. Harika bir deneyim oldu benim için” dedi. Matiz, şarkılarını alanı hınca hınç dolduran binlerce müziksever ile hep bir ağızdan söyledi. Gelenekselleştiğini Kanıtladı! Her zaman iyi müzik sloganıyla Kuşadası Belediyesi işbirliği ile Kuşadası Davutlar Bölgesi Sevgi Plajı'nda gerçekleşen festival gelenekselleştiğini de bir kez daha kanıtlamış oldu. Milyon Yapım organizasyonunda, Umut Kuzey genel koordinatörlüğünde, Kral Pop Medya Sponsorluğu'nda gerçekleşen festival Milyon Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlandı.
2. Kuşadası Gençlik Festivali, 5 gün boyunca yüzde 100 müzik ve eğlence ile müzik dünyasının yıldızlarına ev sahipliği yaptı.

AYDIN- MFÖ’den Moğollar’a, Mor ve Ötesi’nden Feridun Düzağaç’a, Teoman’dan Manga’ya, Şebnem Ferah’tan Hayko Cepkin’e, Selda Bağcan’dan Mabel Matiz’e 30’un üzerinde sanatçı ve grup Kuşadası sahilini iyi müzik ve eğlenceye doyurdu. Festivale 5 gün boyunca toplamda 90 bin müziksever akın etti.

Selda Bağcan, “45 Yıldır İlk Kez ‘Gitme’ diyen seyirci gördüm, Zeytinli'de görüşmek üzere” dedi.

Festivalin son gününde sahne alan yaşayan efsane Selda Bağcan, “45 yıllık sanat hayatımdaki en özel konserlerden bir tanesi oldu, hiçbir seyircinin ‘Gitme’ diye bağırdığını duymamıştım. Beni çok mutlu ettiniz, Zeytinli'de görüşmek üzere” dedi.

Mabel Matiz Gençleri Coşturdu!

Selda Bağcan'ın ardından sahneyi devralan Mabel Matiz, “Böyle bir ustanın ardından sahne almak zordu ama muhteşem bir seyirci vardı. Harika bir deneyim oldu benim için” dedi. Matiz, şarkılarını alanı hınca hınç dolduran binlerce müziksever ile hep bir ağızdan söyledi.

Gelenekselleştiğini Kanıtladı!

Her zaman iyi müzik sloganıyla Kuşadası Belediyesi işbirliği ile Kuşadası Davutlar Bölgesi Sevgi Plajı'nda gerçekleşen festival gelenekselleştiğini de bir kez daha kanıtlamış oldu.

Milyon Yapım organizasyonunda, Umut Kuzey genel koordinatörlüğünde, Kral Pop Medya Sponsorluğu'nda gerçekleşen festival Milyon Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.