Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Muhtarlıkta AFAD eğitimi

GÜNCEL 11.07.2017 - 11:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3936+ kez okundu.
 

Muhtarlıkta AFAD eğitimi

Fatih Mahallesi Muhtarlığında AFAD eğitimi

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesinde Fatih Mahallesi Muhtarlığında AFAD eğitimi gerçekleştirildi. Afete Hazır Türkiye- Afete Hazır Aile Eğitimi kapsamında AFAD Aydın İl Müdürlüğü personeli ile Efeler İlçesi Fatih Mahallesi muhtarı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu’yla ortaklaşa, Fatih Mahallesi Kültür Ve Sanat Evinde, mahalle sakinleri ve Pastacılık Kursu gören bayanlara Temel Afet Bilinci ve Deprem Eğitimi verildi. Ayrıca bu eğitim sonunda Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının başlattığı ‘O Kahraman Benim’ kampanyası hakkında bilgi verilerek, bu konuda katılımları sağlanması istendi. Eğitimlerin Aydın’ın diğer mahallerinde de devam edeceği belirtildi.
Fatih Mahallesi Muhtarlığında AFAD eğitimi

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesinde Fatih Mahallesi Muhtarlığında AFAD eğitimi gerçekleştirildi.

Afete Hazır Türkiye- Afete Hazır Aile Eğitimi kapsamında AFAD Aydın İl Müdürlüğü personeli ile Efeler İlçesi Fatih Mahallesi muhtarı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu’yla ortaklaşa, Fatih Mahallesi Kültür Ve Sanat Evinde, mahalle sakinleri ve Pastacılık Kursu gören bayanlara Temel Afet Bilinci ve Deprem Eğitimi verildi.

Ayrıca bu eğitim sonunda Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının başlattığı ‘O Kahraman Benim’ kampanyası hakkında bilgi verilerek, bu konuda katılımları sağlanması istendi. Eğitimlerin Aydın’ın diğer mahallerinde de devam edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.