Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Muhtarlıklara yangın söndürme aracı

GÜNCEL 12.09.2017 - 12:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2936+ kez okundu.
 

Muhtarlıklara yangın söndürme aracı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla Aydın Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından 3 adet yangın söndürme aracı muhtarlara teslim edildi.

AYDIN- Mahallelerde meydana gelebilecek yangın olaylarında İtfaiye ekiplerinin olay yerine gelene kadar ilk müdahalenin mahalle halkı tarafından yapılabilmesi amacıyla yangın söndürme araçlarında üç tonluk kapasite ve 40 metreye kadar su atma özelliği bulunuyor. Bozdoğan İtfaiye Müfrezesi’nde gerçekleştirilen araç telsim törenine Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Barış Altıntaş, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Aydın Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır, Akseki Mahallesi Muhtarı Ayhan Şahin, Dutağaç Mahallesi Muhtarı Hasan Ali Cengi, Örentaht Mahallesi Muhtarı Ekrem Bulut katıldı. Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek yangın söndürme araçlarının muhtarlara hayırlı olmasını temenni etti. MUHTARLARDAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR Mahallerine verilen hizmetler nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden muhtarlar, “Yangınlarda saniyeler bile önemlidir. Bu uygulama erken müdahaleye imkan sağlıyor. Büyük bir eksikliğimiz daha giderildi. Büyükşehir Belediyesi her zaman yanımızda ve herhangi bir sorunda ekipler zaman geçirmeden sorunumuzu çözüyor. Hepsinden Allah razı olsun. Başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. VATANDAŞLARIMIN GÜVENLİĞİ BENİM İÇİN KIYMETLİDİR Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Merkezde oturan vatandaşların mal ve can güvenliği ne kadar kıymetliyse merkeze uzak yerlerdeki vatandaşlarımın canı ve güvenliği bir o kadar kıymetlidir. Bu araçlar herhangi bir yangın anında yangına erken müdahale sağlayacak. Araçların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, olumsuz bir olay yaşanmamasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla Aydın Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından 3 adet yangın söndürme aracı muhtarlara teslim edildi.

AYDIN- Mahallelerde meydana gelebilecek yangın olaylarında İtfaiye ekiplerinin olay yerine gelene kadar ilk müdahalenin mahalle halkı tarafından yapılabilmesi amacıyla yangın söndürme araçlarında üç tonluk kapasite ve 40 metreye kadar su atma özelliği bulunuyor.

Bozdoğan İtfaiye Müfrezesi’nde gerçekleştirilen araç telsim törenine Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Barış Altıntaş, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Aydın Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır, Akseki Mahallesi Muhtarı Ayhan Şahin, Dutağaç Mahallesi Muhtarı Hasan Ali Cengi, Örentaht Mahallesi Muhtarı Ekrem Bulut katıldı.

Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek yangın söndürme araçlarının muhtarlara hayırlı olmasını temenni etti.

MUHTARLARDAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Mahallerine verilen hizmetler nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden muhtarlar, “Yangınlarda saniyeler bile önemlidir. Bu uygulama erken müdahaleye imkan sağlıyor. Büyük bir eksikliğimiz daha giderildi. Büyükşehir Belediyesi her zaman yanımızda ve herhangi bir sorunda ekipler zaman geçirmeden sorunumuzu çözüyor. Hepsinden Allah razı olsun. Başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

VATANDAŞLARIMIN GÜVENLİĞİ BENİM İÇİN KIYMETLİDİR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Merkezde oturan vatandaşların mal ve can güvenliği ne kadar kıymetliyse merkeze uzak yerlerdeki vatandaşlarımın canı ve güvenliği bir o kadar kıymetlidir. Bu araçlar herhangi bir yangın anında yangına erken müdahale sağlayacak. Araçların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, olumsuz bir olay yaşanmamasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.