Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Muhtarlar mazbatalarını aldı

GÜNCEL 11.04.2019 - 15:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3863+ kez okundu.
 

Muhtarlar mazbatalarını aldı

Aydın'ın Didim İlçesi’nde, seçimleri kazanan 16 mahalle muhtarı, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldı.

AYDIN - 31 Mart Yerel Seçimleri’nin tamamlanmasının ardından Didim’deki 16 mahalle muhtarı da belli oldu. 7 mahalle muhtarlığı el değiştirirken, 9 mahalle muhtarı koltuklarını korudu. Seçilen muhtarlar, Didim İlçe Seçim Kurulu’na azalarıyla birlikte gelerek muhtarlık mazbatalarını aldılar. Didim’de bu dönem iki kadın muhtar ilk kez seçilirken, Çamlık Mahallesi Muhtarı Filiz Atabay Soydemir de mazbatasını aldı. İlçede yeni seçilen muhtarların bir hayli heyecanlı olduğu gözlendi.
Aydın'ın Didim İlçesi’nde, seçimleri kazanan 16 mahalle muhtarı, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldı.

AYDIN - 31 Mart Yerel Seçimleri’nin tamamlanmasının ardından Didim’deki 16 mahalle muhtarı da belli oldu. 7 mahalle muhtarlığı el değiştirirken, 9 mahalle muhtarı koltuklarını korudu.

Seçilen muhtarlar, Didim İlçe Seçim Kurulu’na azalarıyla birlikte gelerek muhtarlık mazbatalarını aldılar.

Didim’de bu dönem iki kadın muhtar ilk kez seçilirken, Çamlık Mahallesi Muhtarı Filiz Atabay Soydemir de mazbatasını aldı. İlçede yeni seçilen muhtarların bir hayli heyecanlı olduğu gözlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.