Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Muhtar Tahrahan: Su sorunumuz yok

GÜNCEL 23.09.2016 - 14:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2576+ kez okundu.
 

Muhtar Tahrahan: Su sorunumuz yok

Kurban Bayramı’nda aşırı su kullanımından dolayı yaklaşık 2 saat susuz kalan Köşk Başçayır Mahallesi’nde yaşanan soruna mahalle Muhtarı İbrahim Tahrahan açıklık getirdi.

AYDIN- Tahrahan, “Vatandaşın tümüne eşit miktarda su ulaştırmak için bir iki saatlik bir su sıkıntısı oldu ve bunu da abartmaya gerek yok. ASKİ’den hiçbir şekilde şikayetçi değiliz. 50-60 yıl yetecek suyumuz var” dedi.  Aydın genelinde su sorunu yaşanmaması için gece gündüz çalışan Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü (ASKİ) Köşk İlçesi’nde de çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yaşanan sorunlara anında müdahale eden ASKİ Köşk ekibi, bayramda da vatandaşın sorunlarına çare buldu. Köşk Başçayır Mahallesi’nin Kurban Bayramı’nda su sorunu yaşadığına dair çıkan haberler üzerine Mahalle Muhtarı İbrahim Tahrahan açıklamalarda bulundu. Abartılacak kadar su sorunu yaşanmadığını ve bu konuda suçlanan ASKİ’nin her mahallede özveri ile çalıştığına dikkat çeken Muhtar Tahrahan, Başçayır’ın 50-60 yıl yetecek suya sahip olduğunu ifade etti. Bayram günü yaşanan sorunla ilgili olarak da tüm sorumluluğu üzerine aldığını dile getiren Tahrahan, “Mahalle olarak su sıkıntımız yok” ifadelerine yer verdi. “ASKİ özveriyle çalışıyor” Bayramda yaşanan su sorunu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Başçayır Muhtarı Tahrahan, şunları söyledi: “Sistem kurulurken mutlaka aksaklıklar meydana gelebilir. Ancak biz bir senedir ASKİ’nin çalışmasında hiçbir şekilde şikayetçi değiliz. Herhangi bir şikayetimiz olduğunda anında çaresi bakılıyor. Bazı zaman her şey anında olmayabilir. Her köyün farklı sorunu var. Hepimiz birbirimize saygı duymamız lazım. Yıllardan beri kurban bayramlarında aşırı kullanımlardan dolayı sıkıntılar yaşanıyor. Su sıkıntısı yaşanmaması için ve mahalleli mağdur olmaması için ASKİ özveriyle çalışıyor. Köyümüz hengameli ve nüfus olarak büyük olmasından dolayı bayramda alt kısımlardaki evlerde su sıkıntısı yaşanmazken yüksek kesimlerdeki yerlerde ise aşırı kullanımdan dolayı su sıkıntısı yaşandı. Biz de her yere adil bir şekilde suyun ulaşması için 2 saatliğine suyu kestik ve depoların dolmasını bekledik. Bu iki saatlik kısımda vatandaşlarımız yaşanan sorundan dolayı belediyeye şikayette bulunmuş. Biz de sonra gelen şikayetler üzerine tekrar suyu açtık. Abartılacak bir durum yok.". 
Kurban Bayramı’nda aşırı su kullanımından dolayı yaklaşık 2 saat susuz kalan Köşk Başçayır Mahallesi’nde yaşanan soruna mahalle Muhtarı İbrahim Tahrahan açıklık getirdi.

AYDIN- Tahrahan, “Vatandaşın tümüne eşit miktarda su ulaştırmak için bir iki saatlik bir su sıkıntısı oldu ve bunu da abartmaya gerek yok. ASKİ’den hiçbir şekilde şikayetçi değiliz. 50-60 yıl yetecek suyumuz var” dedi. 

Aydın genelinde su sorunu yaşanmaması için gece gündüz çalışan Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü (ASKİ) Köşk İlçesi’nde de çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yaşanan sorunlara anında müdahale eden ASKİ Köşk ekibi, bayramda da vatandaşın sorunlarına çare buldu. Köşk Başçayır Mahallesi’nin Kurban Bayramı’nda su sorunu yaşadığına dair çıkan haberler üzerine Mahalle Muhtarı İbrahim Tahrahan açıklamalarda bulundu. Abartılacak kadar su sorunu yaşanmadığını ve bu konuda suçlanan ASKİ’nin her mahallede özveri ile çalıştığına dikkat çeken Muhtar Tahrahan, Başçayır’ın 50-60 yıl yetecek suya sahip olduğunu ifade etti. Bayram günü yaşanan sorunla ilgili olarak da tüm sorumluluğu üzerine aldığını dile getiren Tahrahan, “Mahalle olarak su sıkıntımız yok” ifadelerine yer verdi.

“ASKİ özveriyle çalışıyor”

Bayramda yaşanan su sorunu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Başçayır Muhtarı Tahrahan, şunları söyledi:

“Sistem kurulurken mutlaka aksaklıklar meydana gelebilir. Ancak biz bir senedir ASKİ’nin çalışmasında hiçbir şekilde şikayetçi değiliz. Herhangi bir şikayetimiz olduğunda anında çaresi bakılıyor. Bazı zaman her şey anında olmayabilir. Her köyün farklı sorunu var. Hepimiz birbirimize saygı duymamız lazım. Yıllardan beri kurban bayramlarında aşırı kullanımlardan dolayı sıkıntılar yaşanıyor. Su sıkıntısı yaşanmaması için ve mahalleli mağdur olmaması için ASKİ özveriyle çalışıyor. Köyümüz hengameli ve nüfus olarak büyük olmasından dolayı bayramda alt kısımlardaki evlerde su sıkıntısı yaşanmazken yüksek kesimlerdeki yerlerde ise aşırı kullanımdan dolayı su sıkıntısı yaşandı. Biz de her yere adil bir şekilde suyun ulaşması için 2 saatliğine suyu kestik ve depoların dolmasını bekledik. Bu iki saatlik kısımda vatandaşlarımız yaşanan sorundan dolayı belediyeye şikayette bulunmuş. Biz de sonra gelen şikayetler üzerine tekrar suyu açtık. Abartılacak bir durum yok.". 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.