Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Muharrem İnce 1. Sırada

SİYASET 06.06.2018 - 18:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3440+ kez okundu.
 

Muharrem İnce 1. Sırada

Cumhurbaşkanı adayların Sosyal Medya sıralamasında değişiklik olduğu, Muharrem İnce'nin birinci sıraya yükseldiği bildirildi.

AYDIN- Seçim çalışmalarını hızlandıran cumhurbaşkanı adayları, sosyal medyada da konuşulmaya devam ediyor. Mitingleri ve medya yayınlarını arttıran liderler, seçim gündemini yakından takip eden sosyal medya kullanıcılarından çeşitli yorumlar alıyor. Medya Takip Merkezi’nin (MTM) sosyal medya çözümü DigiLUP’ın verilerine göre; liderler, seçim sürecinde yaşanan tüm olaylarla, sosyal medyada öne çıktı. Aynı veriler, adayların sıralamasında bazı değişiklikler olduğunu da gösterdi. Muharrem İnce 1. Sırada CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, geçtiğimiz haftalarda 2. Sırada yer alırken, bu hafta 1.373.247 ileti ile 1. Sırada yer aldı. İnce’nin, Habertürk’te Nagihan Alçı ile diyalogları, farklı illerdeki mitingleri, seçim vaatleri sosyal medyada konuşulan konular arasında yer aldı. Erdoğan’ın verileri 1 milyonun üzerinde Cumhur ittifakının cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu haftaki sosyal medya yansımaları, geçen haftaya oranla arttı. Erdoğan’dan bahsedilen sosyal medya paylaşım adedi 1.325.550 oldu. Akşener yükselişte Diğer partilerin cumhurbaşkanı adaylarının sosyal medyada yansımalarında da değişiklik var. Mitingler ve çeşitli açıklamalarının yanı sıra, Gaziantep’te protesto edilmesiyle ilgili de sosyal medya gündeminde yer alan Meral Akşener, bu hafta 358.872 adet paylaşıma konu oldu. Temel Karamollaoğlu’nun verileri bu hafta azalsa da geçen haftaki listeye göre, bir üst sıraya yerleşti. Karamollaoğlu’nun bu haftaki sosyal medya yansıması 167.457 adet oldu. Seçim çalışmalarını cezaevinden sürdüren Selahattin Demirtaş, 150.107 adet iletiye konu edildi. Bu haftaki sıralamada da yerini koruyan Doğu Perinçek’den 53.956 adet sosyal medya paylaşımında bahsedildi. İşte, sosyal medya ölçümleme uygulaması DigiLUP’ın verilerine göre, cumhurbaşkanı adaylarının sıralaması:
Cumhurbaşkanı adayların Sosyal Medya sıralamasında değişiklik olduğu, Muharrem İnce'nin birinci sıraya yükseldiği bildirildi.

AYDIN- Seçim çalışmalarını hızlandıran cumhurbaşkanı adayları, sosyal medyada da konuşulmaya devam ediyor. Mitingleri ve medya yayınlarını arttıran liderler, seçim gündemini yakından takip eden sosyal medya kullanıcılarından çeşitli yorumlar alıyor.

Medya Takip Merkezi’nin (MTM) sosyal medya çözümü DigiLUP’ın verilerine göre; liderler, seçim sürecinde yaşanan tüm olaylarla, sosyal medyada öne çıktı. Aynı veriler, adayların sıralamasında bazı değişiklikler olduğunu da gösterdi.

Muharrem İnce 1. Sırada

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, geçtiğimiz haftalarda 2. Sırada yer alırken, bu hafta 1.373.247 ileti ile 1. Sırada yer aldı. İnce’nin, Habertürk’te Nagihan Alçı ile diyalogları, farklı illerdeki mitingleri, seçim vaatleri sosyal medyada konuşulan konular arasında yer aldı.

Erdoğan’ın verileri 1 milyonun üzerinde

Cumhur ittifakının cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu haftaki sosyal medya yansımaları, geçen haftaya oranla arttı. Erdoğan’dan bahsedilen sosyal medya paylaşım adedi 1.325.550 oldu.

Akşener yükselişte

Diğer partilerin cumhurbaşkanı adaylarının sosyal medyada yansımalarında da değişiklik var.

Mitingler ve çeşitli açıklamalarının yanı sıra, Gaziantep’te protesto edilmesiyle ilgili de sosyal medya gündeminde yer alan Meral Akşener, bu hafta 358.872 adet paylaşıma konu oldu.

Temel Karamollaoğlu’nun verileri bu hafta azalsa da geçen haftaki listeye göre, bir üst sıraya yerleşti. Karamollaoğlu’nun bu haftaki sosyal medya yansıması 167.457 adet oldu.

Seçim çalışmalarını cezaevinden sürdüren Selahattin Demirtaş, 150.107 adet iletiye konu edildi.

Bu haftaki sıralamada da yerini koruyan Doğu Perinçek’den 53.956 adet sosyal medya paylaşımında bahsedildi.

İşte, sosyal medya ölçümleme uygulaması DigiLUP’ın verilerine göre, cumhurbaşkanı adaylarının sıralaması:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.