Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Müftü Aksu, Rektör Aldemir’i ziyaret etti

GENEL 18.06.2019 - 16:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3780+ kez okundu.
 

Müftü Aksu, Rektör Aldemir’i ziyaret etti

Aydın İl Müftüsü Ercan Aksu ve Denizli Müftü Ahmet Hulusi Efendi Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Acar’ın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ülkenin geleceği açısından gençlerin yetiştirilmesinin önemine dikkat çekti. Rektör Aldemir, “Yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin en iyi şekilde eğitimlerini almalarını sağlamak asli görevimiz olmakla beraber; gelenek ve göreneklerimizin bilincinde, kültürümüzden gelen zenginliklerin farkında, manevi değerlerimize saygılı olan gençleri yarınlara hazırlamak üniversiteler için elzem olmalıdır” diye konuştu. Rektör Aldemir, gençlerin bilgi, beceri ve eğitim anlamında geliştirilmesi konusunda çevre illerle koordineli çalışmaya hazır olduklarını ifade etti. Aydın İl Müftüsü Ercan Aksu, üniversitenin Aydın’ın en büyük gençlik kaynağı olduğunu ifade ederek gençlerin dininin, dilinin, örf ve adetlerinin bilinciyle yetiştirilmesinin gelecek açısından önemli olduğunu söyledi.
Aydın İl Müftüsü Ercan Aksu ve Denizli Müftü Ahmet Hulusi Efendi Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Acar’ın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ülkenin geleceği açısından gençlerin yetiştirilmesinin önemine dikkat çekti. Rektör Aldemir, “Yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin en iyi şekilde eğitimlerini almalarını sağlamak asli görevimiz olmakla beraber; gelenek ve göreneklerimizin bilincinde, kültürümüzden gelen zenginliklerin farkında, manevi değerlerimize saygılı olan gençleri yarınlara hazırlamak üniversiteler için elzem olmalıdır” diye konuştu.

Rektör Aldemir, gençlerin bilgi, beceri ve eğitim anlamında geliştirilmesi konusunda çevre illerle koordineli çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

Aydın İl Müftüsü Ercan Aksu, üniversitenin Aydın’ın en büyük gençlik kaynağı olduğunu ifade ederek gençlerin dininin, dilinin, örf ve adetlerinin bilinciyle yetiştirilmesinin gelecek açısından önemli olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.