Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Müdür yetkili öğretmenler toplandı

EĞİTİM 07.11.2016 - 22:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1637+ kez okundu.
 

Müdür yetkili öğretmenler toplandı

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Töre, Müdür Yetkili Öğretmenler ile toplantıda bir araya geldi.

AYDIN- Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, birleştirilmiş sınıflarda görev yapan müdür yetkili öğretmenler ile toplantıda bir araya geldi. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre Başkanlığında yapılan toplantı, Temel Eğitim Şube Müdürü Murat Demirci, İncirliova Şube Müdürü Davut Köse, TED Ege Koleji Müdürü Ahmet Şaba, İlsis Yöneticisi Sefa Taka, Fatih Projesi İl Koordinatörü Onur Demirkapı, İl Milli Eğitim Temel Eğitim Şubesi Personelleri ve İlçelerde birleştirilmiş sınıflı okullarda görev yapan Müdür Yetkili Öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre yaptığı konuşmasında, Okul Öncesi eğitimi yaygınlaştırma, vatandaşlarla iletişim, eğitim bilişim ağı kullanılması, Öğrenim çağındaki tüm öğrencilerin okula kazandırılması, veli ziyaretleri, kitap okuma alışkanlığını kazandırma, değerler eğitimi, özel eğitim durumu olan öğrencilerle iletişim konularına değinerek konuşmalarını yaptılar. Temel Eğitim Şube Müdürü Murat Demirci ise, Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği, Eğitim Bilişim Ağı (EBA), Kuru Üzüm, Okul Sütü, Beyaz Bayrak Projesi ve Beslenme Dostu Okul Projesi, Yabancı Öğrenciler, E-Okul bilgi Güncelleme, Okullarda Dikkat edilmesi geren hususlar ile ilgili bilgilendirme de bulundu. Toplantı, Müdür Yetkili Öğretmenlerden gelen soru ve taleplerin alınmasıyla sona erdi.
Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Töre, Müdür Yetkili Öğretmenler ile toplantıda bir araya geldi.

AYDIN- Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, birleştirilmiş sınıflarda görev yapan müdür yetkili öğretmenler ile toplantıda bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre Başkanlığında yapılan toplantı, Temel Eğitim Şube Müdürü Murat Demirci, İncirliova Şube Müdürü Davut Köse, TED Ege Koleji Müdürü Ahmet Şaba, İlsis Yöneticisi Sefa Taka, Fatih Projesi İl Koordinatörü Onur Demirkapı, İl Milli Eğitim Temel Eğitim Şubesi Personelleri ve İlçelerde birleştirilmiş sınıflı okullarda görev yapan Müdür Yetkili Öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre yaptığı konuşmasında, Okul Öncesi eğitimi yaygınlaştırma, vatandaşlarla iletişim, eğitim bilişim ağı kullanılması, Öğrenim çağındaki tüm öğrencilerin okula kazandırılması, veli ziyaretleri, kitap okuma alışkanlığını kazandırma, değerler eğitimi, özel eğitim durumu olan öğrencilerle iletişim konularına değinerek konuşmalarını yaptılar.

Temel Eğitim Şube Müdürü Murat Demirci ise, Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği, Eğitim Bilişim Ağı (EBA), Kuru Üzüm, Okul Sütü, Beyaz Bayrak Projesi ve Beslenme Dostu Okul Projesi, Yabancı Öğrenciler, E-Okul bilgi Güncelleme, Okullarda Dikkat edilmesi geren hususlar ile ilgili bilgilendirme de bulundu.

Toplantı, Müdür Yetkili Öğretmenlerden gelen soru ve taleplerin alınmasıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.