Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mucize kurtuluş

ASAYİŞ 05.03.2018 - 18:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3701+ kez okundu.
 

Mucize kurtuluş

Parçalanan motosikletin sürücüsü görenleri şaşırttı. Bu kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu.

AYDIN- Aydın’da yeni aldığı yarış motosikleti ile gezintiye çıkan bir kişi kaza geçirdi. Kazada motosiklet paramparça olurken, feci kazadan motosiklet sürücüsü burnu bile kanamadan kurtuldu. Kaza Muğla Aydın Karayolu Çine Adnan Menderes Barajı Seyir Tepesi yakınlarında meydana geldi.  Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla birlikte yeni aldığı 09 DJ 447 plakalı yarış motosikleti ile gezintiye çıkan Ö.Ç. isimli genç, Muğla’dan Çine istikametine doğru ilerlerken, Çine Adnan Menderes Barajı seyir tepesi mevkiindeki virajda motorunun kontrolünü kaybetti. Motosikletten düşen Ö.Ç giydiği özel kıyafetler ve kaskı sayesinde kazadan yara almadan kurtulurken, yaklaşık 50 metre sürüklenerek yol kenarındaki tahliye kanalına uçan yarış motosikleti ise paramparça oldu. Kazadan burnu bile kanamadan kurtulan sürücü Ö.Ç. ise motosikleti yeni aldığını kazanın nasıl olduğunu kendisinin de anlayamadığını belirtti. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Parçalanan motosikletin sürücüsü görenleri şaşırttı. Bu kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu.

AYDIN- Aydın’da yeni aldığı yarış motosikleti ile gezintiye çıkan bir kişi kaza geçirdi. Kazada motosiklet paramparça olurken, feci kazadan motosiklet sürücüsü burnu bile kanamadan kurtuldu.

Kaza Muğla Aydın Karayolu Çine Adnan Menderes Barajı Seyir Tepesi yakınlarında meydana geldi.  Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla birlikte yeni aldığı 09 DJ 447 plakalı yarış motosikleti ile gezintiye çıkan Ö.Ç. isimli genç, Muğla’dan Çine istikametine doğru ilerlerken, Çine Adnan Menderes Barajı seyir tepesi mevkiindeki virajda motorunun kontrolünü kaybetti. Motosikletten düşen Ö.Ç giydiği özel kıyafetler ve kaskı sayesinde kazadan yara almadan kurtulurken, yaklaşık 50 metre sürüklenerek yol kenarındaki tahliye kanalına uçan yarış motosikleti ise paramparça oldu. Kazadan burnu bile kanamadan kurtulan sürücü Ö.Ç. ise motosikleti yeni aldığını kazanın nasıl olduğunu kendisinin de anlayamadığını belirtti.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.