Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Mucit Başkan Dezenfeksiyon Tüneli yaptı

SAĞLIK 03.04.2020 - 15:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3685+ kez okundu.
 

Mucit Başkan Dezenfeksiyon Tüneli yaptı

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş Koronavirüse karşı ciddi bir uygulamayı daha hayata geçirdi

“BELEDİYE KENDİ İMKANLARIYLA DEZENFEKSİYON TÜNELİ YAPTI” Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan tüm dünyayı saran ölümcül Yeni Tip Koronavirüs (KOVİD-19) salgınına karşı ilk günden ciddi tedbirler alan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş önemli bir projeye daha imza attı. Belediye Başkanı Öndeş belediyenin girişine “Dezenfeksiyon Tüneli” koydu. Germencik Belediyesi’nin kendi imkânlarıyla ürettiği dezenfektasyon tünelinde Dünya Sağlık Örgütü’nün yayınladığı yönergeye göre hazırlanan dezenfektan kullanılıyor. “SERİ ÜRETİME GEÇEBİLECEK KAPASİTEDEYİZ” Germencik Belediyesi’nin tamamen kendi imkânlarıyla ürettiği ve ilk olarak belediye binasının giriş kapısında uygulamaya koyduğu dezenfeksiyon tüneli hakkında önemli açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Fuat Öndeş şunları kaydetti “ Koronavirüs salgını dünyada ve ülkemizde vahim boyutlara ulaştı. Bu çerçevede önlemlerimizi arttırdık ve halkımızın sağlığı için arkadaşlarımızla birlikte gündüz gece çalışıyoruz. Koronavirüs’e yönelik uygulamaya koyduğumuz eylem planımız başarıyla sürüyor. Bugün bir önlem daha alarak hem çalışanlarımızın hem halkımızın sağlığı için dezenfeksiyon tüneli uygulamasını hayata geçirdik. Bu istasyonu tamamen kendi imkânlarımızla kendi teknik personelimizin emeğiyle hem de piyasadaki emsallere göre çok düşük maliyetlerde ürettik.  Seri üretime geçecek kapasiteye sahibiz. Talep eden tüm kurum ve kuruluşlara yardımcı olmak isteriz. Ayrıca dezenfeksiyon tünelimizde kullanılan dezenfektan Dünya Sağlık Örgütü yönergelerine uygun olup insan sağlığına zararı olan hiçbir madde içermediğini de belirtmek isterim.” “İŞSİZ KALAN USTALARIMIZDAN HİZMET ALACAĞIZ” Dezenfeksiyon tünelini gelen talebe göre seri üretime geçirebileceklerini ifade eden Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ilçede Koronavirüs sebebiyle işsiz kalan ustalardan hizmet alacaklarını sözlerine ekledi. Koronavirüs salgınına yönelik tedbirlerimizi günden güne arttırıyoruz. Bu çerçevede belediyemizin girişine tamamen kendi imkânlarımızla ürettiğimiz dezenfeksiyon tüneli koyduk. Seri üretime geçecek kapasitedeyiz. Talep eden tüm belediye ve diğer kurum ve kuruluşlara yardımcı olabiliriz. Unutmayın ki sağlığınız bizim için kıymetli. Bu vesile ile lütfen Koronavirüs salgınını önlemeye yönelik alınan kararlara ve uygulamaya konan kurallara uyalım. Siz evde kalın biz görevimizin başındayız. Sağlıklı günler dilerim Germencik.
Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş Koronavirüse karşı ciddi bir uygulamayı daha hayata geçirdi

“BELEDİYE KENDİ İMKANLARIYLA DEZENFEKSİYON TÜNELİ YAPTI”

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan tüm dünyayı saran ölümcül Yeni Tip Koronavirüs (KOVİD-19) salgınına karşı ilk günden ciddi tedbirler alan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş önemli bir projeye daha imza attı. Belediye Başkanı Öndeş belediyenin girişine “Dezenfeksiyon Tüneli” koydu. Germencik Belediyesi’nin kendi imkânlarıyla ürettiği dezenfektasyon tünelinde Dünya Sağlık Örgütü’nün yayınladığı yönergeye göre hazırlanan dezenfektan kullanılıyor.

“SERİ ÜRETİME GEÇEBİLECEK KAPASİTEDEYİZ”

Germencik Belediyesi’nin tamamen kendi imkânlarıyla ürettiği ve ilk olarak belediye binasının giriş kapısında uygulamaya koyduğu dezenfeksiyon tüneli hakkında önemli açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Fuat Öndeş şunları kaydetti “ Koronavirüs salgını dünyada ve ülkemizde vahim boyutlara ulaştı. Bu çerçevede önlemlerimizi arttırdık ve halkımızın sağlığı için arkadaşlarımızla birlikte gündüz gece çalışıyoruz. Koronavirüs’e yönelik uygulamaya koyduğumuz eylem planımız başarıyla sürüyor. Bugün bir önlem daha alarak hem çalışanlarımızın hem halkımızın sağlığı için dezenfeksiyon tüneli uygulamasını hayata geçirdik. Bu istasyonu tamamen kendi imkânlarımızla kendi teknik personelimizin emeğiyle hem de piyasadaki emsallere göre çok düşük maliyetlerde ürettik.  Seri üretime geçecek kapasiteye sahibiz. Talep eden tüm kurum ve kuruluşlara yardımcı olmak isteriz. Ayrıca dezenfeksiyon tünelimizde kullanılan dezenfektan Dünya Sağlık Örgütü yönergelerine uygun olup insan sağlığına zararı olan hiçbir madde içermediğini de belirtmek isterim.”

“İŞSİZ KALAN USTALARIMIZDAN HİZMET ALACAĞIZ”

Dezenfeksiyon tünelini gelen talebe göre seri üretime geçirebileceklerini ifade eden Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ilçede Koronavirüs sebebiyle işsiz kalan ustalardan hizmet alacaklarını sözlerine ekledi.

Koronavirüs salgınına yönelik tedbirlerimizi günden güne arttırıyoruz. Bu çerçevede belediyemizin girişine tamamen kendi imkânlarımızla ürettiğimiz dezenfeksiyon tüneli koyduk. Seri üretime geçecek kapasitedeyiz. Talep eden tüm belediye ve diğer kurum ve kuruluşlara yardımcı olabiliriz. Unutmayın ki sağlığınız bizim için kıymetli. Bu vesile ile lütfen Koronavirüs salgınını önlemeye yönelik alınan kararlara ve uygulamaya konan kurallara uyalım. Siz evde kalın biz görevimizin başındayız. Sağlıklı günler dilerim Germencik.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.