Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Motosikletçiler bir araya geldi

GENEL 04.11.2019 - 10:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2074+ kez okundu.
 

Motosikletçiler bir araya geldi

Motosiklet aşkı ve kardeşlik ilkesiyle hareket eden Tralleis Motosiklet Kulübü, gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

AYDIN  -Tralleis Motosiklet Kulübü, Nazilli Türk Riders Chopper Kulübü'nün (TRCC) yeni açılan kulüp evine ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarette MotoNaz Motosiklet Kulübü üyeleri de hazır bulunurken kulüp başkanları karşılıklı olarak birbirlerine hediye sundu. Tralleis Motosiklet Kulübü Başkanı Aytaç Karaköse, motosikletin bir ulaşım aracı olmaktan öte bir yaşam biçimi olduğunu belirtti. Ayrıca TRCC üyelerine, motosiklet camiasına kazandırdıkları bu kulüp evi ile bölgede hissedilen büyük bir eksikliğin giderildiğini belirtip teşekkür etti.
Motosiklet aşkı ve kardeşlik ilkesiyle hareket eden Tralleis Motosiklet Kulübü, gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

AYDIN  -Tralleis Motosiklet Kulübü, Nazilli Türk Riders Chopper Kulübü'nün (TRCC) yeni açılan kulüp evine ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarette MotoNaz Motosiklet Kulübü üyeleri de hazır bulunurken kulüp başkanları karşılıklı olarak birbirlerine hediye sundu. Tralleis Motosiklet Kulübü Başkanı Aytaç Karaköse, motosikletin bir ulaşım aracı olmaktan öte bir yaşam biçimi olduğunu belirtti. Ayrıca TRCC üyelerine, motosiklet camiasına kazandırdıkları bu kulüp evi ile bölgede hissedilen büyük bir eksikliğin giderildiğini belirtip teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.