Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Motosiklet tutkunları hastanelik oldu

ASAYİŞ 26.11.2016 - 09:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2278+ kez okundu.
 

Motosiklet tutkunları hastanelik oldu

Aydın’da motosiklet tutkunu bir grup gencin gece turu az daha faciayla sonlanıyordu.

AYDIN- Tecrübeli motosiklet tutkunlarının soğukkanlı davranmaları sayesinde kaza hafif atlatıldı. Yaralanan Hilmi Büyükgalın ve Mert Püskülsüz’ün durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre; Sökeli bir grup motosiklet tutkunu, akşam saatlerinde tura çıktı. Saatlerce dolaştıktan sonra Söke’ye dönüşe geçen gruptan Hilmi Büyükgalın, motosikletinin kayması sonucu yolda düştü. Bu sırada arkasından gelen Mert Püskülsüz de dengesini kaybederek kazaya karıştı. İki motosikletin devrilip sürüklendiğini gören diğer sürücüler, soğukkanlı davranarak kazanın daha fazla büyümesini önledi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüleri Hilmi Büyükgalın ve Mert Püskülsüz olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Her iki motosiklet tutkununun da durumları iyi olduğu belirtildi. Kendileri için motosikletin ayrı bir tutku olduğunu belirten Hilmi Bükgalın ve Mert Püskülsüz, kazayı kask ve koruyucu kıyafetler sayesinde hafif atlattıklarını motosiklet binen herkesin mutlaka kuralları uymasını tavsiye ettiler.
Aydın’da motosiklet tutkunu bir grup gencin gece turu az daha faciayla sonlanıyordu.

AYDIN- Tecrübeli motosiklet tutkunlarının soğukkanlı davranmaları sayesinde kaza hafif atlatıldı. Yaralanan Hilmi Büyükgalın ve Mert Püskülsüz’ün durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; Sökeli bir grup motosiklet tutkunu, akşam saatlerinde tura çıktı. Saatlerce dolaştıktan sonra Söke’ye dönüşe geçen gruptan Hilmi Büyükgalın, motosikletinin kayması sonucu yolda düştü. Bu sırada arkasından gelen Mert Püskülsüz de dengesini kaybederek kazaya karıştı. İki motosikletin devrilip sürüklendiğini gören diğer sürücüler, soğukkanlı davranarak kazanın daha fazla büyümesini önledi.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüleri Hilmi Büyükgalın ve Mert Püskülsüz olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Her iki motosiklet tutkununun da durumları iyi olduğu belirtildi. Kendileri için motosikletin ayrı bir tutku olduğunu belirten Hilmi Bükgalın ve Mert Püskülsüz, kazayı kask ve koruyucu kıyafetler sayesinde hafif atlattıklarını motosiklet binen herkesin mutlaka kuralları uymasını tavsiye ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.