Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Motosiklet sürücüsü ölümden döndü

ASAYİŞ 07.04.2017 - 12:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3024+ kez okundu.
 

Motosiklet sürücüsü ölümden döndü

Motosikletle çarpışan otomobil hurdaya döndü

AYDIN- Aydın’da motosikletle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı, kaza sonrası otomobil hurdaya döndü. Kaza Aydın-İzmir karayolu Kızılcaköy Mahallesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kızılcaköy istikametinden gelip karayoluna girmekte olan Cavit Tosun yönetimindeki 09 EF 891 plakalı otomobil ile Aydın’dan İzmir istikametine gitmekte olan Abdülkadir Karakobat yönetimindeki 09 TM 724 plakalı motosiklet çarpıştı. Kaza sonucu motosikletten düşen sürücüsü Abdülkadir Karakobat hafif yaralandı. Kazadan sonra Aydın-İzmir Karayolu bir süre trafiğe kapanırken, feci kazadan motosiklet sürücüsünün hafif yaralı olarak kurtulması kazayı görenlerin yüreklerine su serpti. Ölümden döndüğünü belirten motosiklet sürücüsü “O kadar selektör yaptım, korna çaldım otomobil sürücüsü bir türlü durmadı yola çıktı. Ben de duramayınca kaza yaptık” diye konuştu. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Motosikletle çarpışan otomobil hurdaya döndü

AYDIN- Aydın’da motosikletle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı, kaza sonrası otomobil hurdaya döndü.

Kaza Aydın-İzmir karayolu Kızılcaköy Mahallesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kızılcaköy istikametinden gelip karayoluna girmekte olan Cavit Tosun yönetimindeki 09 EF 891 plakalı otomobil ile Aydın’dan İzmir istikametine gitmekte olan Abdülkadir Karakobat yönetimindeki 09 TM 724 plakalı motosiklet çarpıştı. Kaza sonucu motosikletten düşen sürücüsü Abdülkadir Karakobat hafif yaralandı.

Kazadan sonra Aydın-İzmir Karayolu bir süre trafiğe kapanırken, feci kazadan motosiklet sürücüsünün hafif yaralı olarak kurtulması kazayı görenlerin yüreklerine su serpti. Ölümden döndüğünü belirten motosiklet sürücüsü “O kadar selektör yaptım, korna çaldım otomobil sürücüsü bir türlü durmadı yola çıktı. Ben de duramayınca kaza yaptık” diye konuştu.

Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.