Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Motosiklet kazasında; 1 ölü

ASAYİŞ 15.03.2015 - 16:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3668+ kez okundu.
 

Motosiklet kazasında; 1 ölü

Aydın’ın Çine ilçesinde motosikletin yayaya çarpması sonucu meydana gelen kazda 1 kişi öldü.

Edinilen bilgiye göre; Çine'den Akçaova Mahallesine seyir halinde olan Akın K. (16) idaresindeki motosiklet, Kahraman Mahallesi’ne geldiğinde karalıkta yolda yürümekte olan Mustafa Arslan'a (42) çarptı. Çarpmanın etkisiyle Arslan, olay yerinde hayatını kaybetti. Ambulansla Çine Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Akın K. , ilk tedavisinin ardından Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nde sevk edildi. Hayatını kaybeden Mustafa Arslan'ın cenazesi ise Çine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Aydın’ın Çine ilçesinde motosikletin yayaya çarpması sonucu meydana gelen kazda 1 kişi öldü.

Edinilen bilgiye göre; Çine'den Akçaova Mahallesine seyir halinde olan Akın K. (16) idaresindeki motosiklet, Kahraman Mahallesi’ne geldiğinde karalıkta yolda yürümekte olan Mustafa Arslan'a (42) çarptı. Çarpmanın etkisiyle Arslan, olay yerinde hayatını kaybetti.

Ambulansla Çine Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Akın K. , ilk tedavisinin ardından Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nde sevk edildi. Hayatını kaybeden Mustafa Arslan'ın cenazesi ise Çine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.