Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Motosiklet hırsızı cezaevine gönderildi

ASAYİŞ 27.07.2019 - 14:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3307+ kez okundu.
 

Motosiklet hırsızı cezaevine gönderildi

Aydın’ın Didim İlçesi’nde park halindeki motosikleti çaldığı tespit edilen bir şahıs, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

AYDIN -  Adliyeye sevk edilen hırsızlık zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Geçtiğimiz gün Cumhuriyet Caddesi üzerinde park halinde olan motosikletin çalınması üzerine çalışma başlatan Didim Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, motosikleti O.G. isimli şahsın çaldığını belirledi. Güvenlik kameralarının da kayıtlarını izleyerek şahsın kimliğini ve yerini tespit eden ekipler O.G.’yi yakalayarak adliyeye sevk etti. Hakim karşısına çıkarılan O.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aydın’ın Didim İlçesi’nde park halindeki motosikleti çaldığı tespit edilen bir şahıs, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

AYDIN -  Adliyeye sevk edilen hırsızlık zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Geçtiğimiz gün Cumhuriyet Caddesi üzerinde park halinde olan motosikletin çalınması üzerine çalışma başlatan Didim Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, motosikleti O.G. isimli şahsın çaldığını belirledi. Güvenlik kameralarının da kayıtlarını izleyerek şahsın kimliğini ve yerini tespit eden ekipler O.G.’yi yakalayarak adliyeye sevk etti.

Hakim karşısına çıkarılan O.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.