Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Motosiklet denetiminde yakalandı

ASAYİŞ 01.02.2018 - 12:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3485+ kez okundu.
 

Motosiklet denetiminde yakalandı

Uyuşturucudan aranan zanlı motosiklet denetiminde yakalandı

AYDIN - Kuşadası polisi, motosiklet denetimi sırasında uyuşturucudan aranan bir kişiyi yakaladı. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Atatürk Bulvarı üzerindeki Lozan Meydanı’nda motosikletler için denetim yapan polis ekipleri, sürücüsünün kaskı bulunmayan 09 BV 494 plakalı motosikleti durdurdu. Yapılan kimlik sorgusunda ehliyeti de olmadığı belirlenen motosiklet sürücüsü M.E.’nin uyuşturucu kullanmak ve para karşılığı başkalarına temin etmek suçundan arandığı ortaya çıktı. M.E. gözaltına alınırken, evrakları eksik olan motosikleti ise çekici ile otoparka götürüldü.
Uyuşturucudan aranan zanlı motosiklet denetiminde yakalandı

AYDIN - Kuşadası polisi, motosiklet denetimi sırasında uyuşturucudan aranan bir kişiyi yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Atatürk Bulvarı üzerindeki Lozan Meydanı’nda motosikletler için denetim yapan polis ekipleri, sürücüsünün kaskı bulunmayan 09 BV 494 plakalı motosikleti durdurdu. Yapılan kimlik sorgusunda ehliyeti de olmadığı belirlenen motosiklet sürücüsü M.E.’nin uyuşturucu kullanmak ve para karşılığı başkalarına temin etmek suçundan arandığı ortaya çıktı. M.E. gözaltına alınırken, evrakları eksik olan motosikleti ise çekici ile otoparka götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.