Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Motosiklet denetimi sıklaştıırldı

ASAYİŞ 22.07.2018 - 12:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2933+ kez okundu.
 

Motosiklet denetimi sıklaştıırldı

Polis motosiklet denetimlerini sıklaştırdı

AYDIN- Motosiklet sayısı Türkiye ortalamasının üzerinde olan Aydın’da kazaları önlemek için denetimler sıklaştırıldı. Yaz aylarının iyice hissedilmesinin ardından Aydın’da motosiklet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte trafik ekipleri de olası kazaların önüne geçebilmek için denetimlerini sıklaştırdı. Aydın Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesine bağlı polis ekipleri, motor ehliyeti olmayan, kask takmayan ya da kural ihlali yapan sürücüleri sıkı denetim altında tutarak gereken cezaları uyguluyor. Gün içinde Batı Gazi Bulvarı Kemer Mahallesi meydanında uygulama yapan trafik ekipleri toplam 25 motosiklet sürücüsünü kontrol etti. Yapılan denetimde kural ihlali yapan 8 sürücüye cezai işlem uygulanırken, trafiğe çıkışı uygun olmayan 3 motosiklet trafikten men edildi. Kurallara uymayan sürücülere toplamda 4 bin 18 TL idari para cezası verildi. Trafik ekipleri tarafından denetimlerin sık sık devam edileceği öğrenildi.
Polis motosiklet denetimlerini sıklaştırdı

AYDIN- Motosiklet sayısı Türkiye ortalamasının üzerinde olan Aydın’da kazaları önlemek için denetimler sıklaştırıldı.

Yaz aylarının iyice hissedilmesinin ardından Aydın’da motosiklet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte trafik ekipleri de olası kazaların önüne geçebilmek için denetimlerini sıklaştırdı. Aydın Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesine bağlı polis ekipleri, motor ehliyeti olmayan, kask takmayan ya da kural ihlali yapan sürücüleri sıkı denetim altında tutarak gereken cezaları uyguluyor.

Gün içinde Batı Gazi Bulvarı Kemer Mahallesi meydanında uygulama yapan trafik ekipleri toplam 25 motosiklet sürücüsünü kontrol etti. Yapılan denetimde kural ihlali yapan 8 sürücüye cezai işlem uygulanırken, trafiğe çıkışı uygun olmayan 3 motosiklet trafikten men edildi. Kurallara uymayan sürücülere toplamda 4 bin 18 TL idari para cezası verildi.

Trafik ekipleri tarafından denetimlerin sık sık devam edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.