Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Moskova Merkez Camii açılışını Erdoğan ve Putin yapacak

SANAT 22.09.2015 - 11:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3996+ kez okundu.
 

Moskova Merkez Camii açılışını Erdoğan ve Putin yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Rus lider Vladimir Putin ile görüşecek.

Rusya'da Moskova Merkez Camii'nin açılışına katılacak olan Erdoğan daha sonra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelecek. Görüşmenin ana başlıkları şöyle: TÜRK AKIMI: 1. Hattı 2016 sonunda açılması planlanan Türk Akımı görüşmelerinin dondurulduğu ve başlangıç tarihinin erteleneceği açıklanmıştı. İki liderin konuyu görüşmesi bekleniyor. SURİYE: Rusya'nın; Suriye'ye asker, silah ve tank yardımları iddiaları gündeme gelecek. Erdoğan'ın rejime yardımın, Suriye'nin geleceğine katkıda bulunmayacağı görüşünü dile getireceği belirtiliyor. DAEŞ: Erdoğan Suriye-Türkiye sınırında arındırılmış bölge oluşturulmasını gündeme getirecek, DAEŞ'le mücadelede uluslararası işbirliğinin önemini dile getirecek. UKRAYNA: Ukrayna ve Kırım Tatarları da görüşmelerde önemli bir gündem başlığı olacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Rus lider Vladimir Putin ile görüşecek.

Rusya'da Moskova Merkez Camii'nin açılışına katılacak olan Erdoğan daha sonra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelecek. Görüşmenin ana başlıkları şöyle:

TÜRK AKIMI: 1. Hattı 2016 sonunda açılması planlanan Türk Akımı görüşmelerinin dondurulduğu ve başlangıç tarihinin erteleneceği açıklanmıştı. İki liderin konuyu görüşmesi bekleniyor.

SURİYE: Rusya'nın; Suriye'ye asker, silah ve tank yardımları iddiaları gündeme gelecek. Erdoğan'ın rejime yardımın, Suriye'nin geleceğine katkıda bulunmayacağı görüşünü dile getireceği belirtiliyor.

DAEŞ: Erdoğan Suriye-Türkiye sınırında arındırılmış bölge oluşturulmasını gündeme getirecek, DAEŞ'le mücadelede uluslararası işbirliğinin önemini dile getirecek.

UKRAYNA: Ukrayna ve Kırım Tatarları da görüşmelerde önemli bir gündem başlığı olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.