Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Montessori Çocuk Akademisi Yerli Malı Haftası’nı kutladı

EĞİTİM 14.12.2017 - 14:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3029+ kez okundu.
 

Montessori Çocuk Akademisi Yerli Malı Haftası’nı kutladı

Aydın Özel Başak Koleji Montessori Çocuk Akademisi öğrencileri, Yerli Malı Haftası nedeniyle gerçekleşen kutlamada, yerli malı tüketiminin önemine vurgu yaptı.

AYDIN– Aydın Özel Başak Koleji Anaokulu öğrencileri, yabancı ülkelerin ürünlerini kullanmak yerine, Türkiye’de üretilen ürünler ile ilgili bilinç sağlamak amacıyla Türkiye genelindeki tüm okullarda 1946 yılından bu yana kutlanan Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında Montessori Çocuk Akademisi binasında Başak Pazarı kurdu. Kurdukları pazarda ürünlerini sergileyip paylaşan Başak Koleji öğrencileri, paylaşımın ve yerli üretimin önemini anlatan sunumlar yaptı. Montessori Çocuk Akademisi miniklerinin konuyu kavramları ve öğrenmesi açısından oldukça faydalı geçen etkinlikte, her şeyin tadına bakan öğrenciler aynı zamanda hep birlikte keyifli zaman geçirdi.
Aydın Özel Başak Koleji Montessori Çocuk Akademisi öğrencileri, Yerli Malı Haftası nedeniyle gerçekleşen kutlamada, yerli malı tüketiminin önemine vurgu yaptı.

AYDIN– Aydın Özel Başak Koleji Anaokulu öğrencileri, yabancı ülkelerin ürünlerini kullanmak yerine, Türkiye’de üretilen ürünler ile ilgili bilinç sağlamak amacıyla Türkiye genelindeki tüm okullarda 1946 yılından bu yana kutlanan Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında Montessori Çocuk Akademisi binasında Başak Pazarı kurdu.

Kurdukları pazarda ürünlerini sergileyip paylaşan Başak Koleji öğrencileri, paylaşımın ve yerli üretimin önemini anlatan sunumlar yaptı. Montessori Çocuk Akademisi miniklerinin konuyu kavramları ve öğrenmesi açısından oldukça faydalı geçen etkinlikte, her şeyin tadına bakan öğrenciler aynı zamanda hep birlikte keyifli zaman geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.