Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mobil PTT aracı hizmete başladı

GÜNCEL 02.05.2017 - 14:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3415+ kez okundu.
 

Mobil PTT aracı hizmete başladı

Adnan Menderes Üniversitesi personelinin tüm PTT işlemlerini gerçekleştirebileceği Mobil PTT aracı hizmete başladı.

AYDIN- ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi bahçesinde Başhekim Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı’nın ilk posta gönderimini gerçekleştirdiği açılışta PTT Başmüdürü Rahmi Candan, PTT Merkez Müdür Süleyman Sevindim, Yapı ve Teknik İşler Müdürü Teoman Oğuzlu, Posta Dağıtım Toplama Merkez Müdürü Şahin Karakoç ve Hastanemiz Müdür Yardımcısı Salih Sevim bulundu. Başhekim Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı, PTT Mobil aracının tüm ADÜ personeli ihtiyaçları doğrultusunda yapılan bir çalışma olduğunu belirterek, ADÜ ailesi için hayırlı olmasını diledi. Mobil PTT aracında merkez ve şubelerde gerçekleştirilen tüm işlemler olan havale, çek işlemleri, posta, kargo, kredi kartı tahsilatı, anlaşmalı kurumlara ait elektrik ve su tahsilatları ve HGS işlemleri yapılacak.
Adnan Menderes Üniversitesi personelinin tüm PTT işlemlerini gerçekleştirebileceği Mobil PTT aracı hizmete başladı.

AYDIN- ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi bahçesinde Başhekim Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı’nın ilk posta gönderimini gerçekleştirdiği açılışta PTT Başmüdürü Rahmi Candan, PTT Merkez Müdür Süleyman Sevindim, Yapı ve Teknik İşler Müdürü Teoman Oğuzlu, Posta Dağıtım Toplama Merkez Müdürü Şahin Karakoç ve Hastanemiz Müdür Yardımcısı Salih Sevim bulundu.

Başhekim Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı, PTT Mobil aracının tüm ADÜ personeli ihtiyaçları doğrultusunda yapılan bir çalışma olduğunu belirterek, ADÜ ailesi için hayırlı olmasını diledi.

Mobil PTT aracında merkez ve şubelerde gerçekleştirilen tüm işlemler olan havale, çek işlemleri, posta, kargo, kredi kartı tahsilatı, anlaşmalı kurumlara ait elektrik ve su tahsilatları ve HGS işlemleri yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.