Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MOBESE’ye takıldılar

ASAYİŞ 19.02.2018 - 13:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3824+ kez okundu.
 

MOBESE’ye takıldılar

Kuşadası’nda MOBESE'ye takılan hırsızlık zanlıları yakalandı.

AYDIN- Kuşadası’nda değişik tarihlerde gerçekleşen hırsızlık olaylarının iki zanlısı, MOBESE kameralarının incelenmesi sonucu polis tarafından yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası’nda Cumhuriyet ve Türkmen Mahalleleri’nde meydana gelen iki ayrı evden hırsızlık olaylarının zanlılarının tespit edilmesi için polis ekipleri tarafından bölgedeki MOBESE kameralar incelemeye alındı. MOBESE kameralardan her iki hırsızlık olayının zanlısı olarak E.A. ve S.A.’yı tespit eden polis ekipleri, iki şahsı da gözaltına aldı. İfadelerinin alınmasının ardından mahkemeye sevk edilen zanlılardan E.A. tutuklanarak cezaevine konulurken, S.A. serbest bırakıldı.
Kuşadası’nda MOBESE'ye takılan hırsızlık zanlıları yakalandı.

AYDIN- Kuşadası’nda değişik tarihlerde gerçekleşen hırsızlık olaylarının iki zanlısı, MOBESE kameralarının incelenmesi sonucu polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası’nda Cumhuriyet ve Türkmen Mahalleleri’nde meydana gelen iki ayrı evden hırsızlık olaylarının zanlılarının tespit edilmesi için polis ekipleri tarafından bölgedeki MOBESE kameralar incelemeye alındı. MOBESE kameralardan her iki hırsızlık olayının zanlısı olarak E.A. ve S.A.’yı tespit eden polis ekipleri, iki şahsı da gözaltına aldı. İfadelerinin alınmasının ardından mahkemeye sevk edilen zanlılardan E.A. tutuklanarak cezaevine konulurken, S.A. serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.