Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Misafirliğe gittiler, son yolculuğa uğurlandılar

ASAYİŞ 22.07.2018 - 12:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2919+ kez okundu.
 

Misafirliğe gittiler, son yolculuğa uğurlandılar

Misafirliğe gittikleri evde öldüren çift son yolculuklarına birlikte uğurlandı.

AYDIN- Aydın’ın Nazilli ilçesinde, zanlı Mustafa Duran’ın boşanmak üzere olduğu eşinin aralarında bulunduğu kalabalığa ateş açarak öldürdüğü 5 kişi arasında bulunan ve olay anında misafirlik amacıyla adreste bulunan Mehmet ve Filiz Kahya çifti son yolculuklarına birlikte uğurlandı. Eşi Tülin Duran ile boşanma aşamasında olan Mustafa Duran’ın yanında getirdiği 2 pompalı tüfekle kayınpederinin evinde yemek yemekte olan kalabalığa rastgele ateş etmesi sonucu evde misafir olarak bulunan Mehmet Kahya ve eşi Filiz Kahya, kayınbirader Bekir Cihan Karakılıç ve eşi Emine Özlem Karakılıç olay yerinde, diğer kayınbirader Birol Karakılıç ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş, eşi ve kızı Tuğçenur Duran’ın da aralarında bulunduğu 4 kişi yaralanmıştı. Olayın ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilen Mehmet Kahya ve eşi Filiz Kahya’nın cenazeleri öğle saatlerinde morgdan alınarak Bozdoğan ilçesine bağlı Yazıkent Mahallesi’ne getirildi. Son kez getirildikleri baba ocağında helallik alınan çiftin cenazeleri, kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında yan yana son yolculuklarına dualarla uğurlandı. Cenaze töreninde çiftin yakınları gözyaşlarına hakim olmadı. Öte yandan, olay anında çiftin yanında olan ve silahlı saldırıdan yara almadan kurtulan 9 yaşındaki oğulları Utku Kahya’nın şoka girmiş olması nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve kendisine psikolojik destek verileceği öğrenildi.
Misafirliğe gittikleri evde öldüren çift son yolculuklarına birlikte uğurlandı.

AYDIN- Aydın’ın Nazilli ilçesinde, zanlı Mustafa Duran’ın boşanmak üzere olduğu eşinin aralarında bulunduğu kalabalığa ateş açarak öldürdüğü 5 kişi arasında bulunan ve olay anında misafirlik amacıyla adreste bulunan Mehmet ve Filiz Kahya çifti son yolculuklarına birlikte uğurlandı.

Eşi Tülin Duran ile boşanma aşamasında olan Mustafa Duran’ın yanında getirdiği 2 pompalı tüfekle kayınpederinin evinde yemek yemekte olan kalabalığa rastgele ateş etmesi sonucu evde misafir olarak bulunan Mehmet Kahya ve eşi Filiz Kahya, kayınbirader Bekir Cihan Karakılıç ve eşi Emine Özlem Karakılıç olay yerinde, diğer kayınbirader Birol Karakılıç ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş, eşi ve kızı Tuğçenur Duran’ın da aralarında bulunduğu 4 kişi yaralanmıştı.

Olayın ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilen Mehmet Kahya ve eşi Filiz Kahya’nın cenazeleri öğle saatlerinde morgdan alınarak Bozdoğan ilçesine bağlı Yazıkent Mahallesi’ne getirildi. Son kez getirildikleri baba ocağında helallik alınan çiftin cenazeleri, kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında yan yana son yolculuklarına dualarla uğurlandı. Cenaze töreninde çiftin yakınları gözyaşlarına hakim olmadı.

Öte yandan, olay anında çiftin yanında olan ve silahlı saldırıdan yara almadan kurtulan 9 yaşındaki oğulları Utku Kahya’nın şoka girmiş olması nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve kendisine psikolojik destek verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.