Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mirgün Cabas’la söyleşi keyifli anlara sahne oldu

GENEL 12.03.2018 - 16:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4090+ kez okundu.
 

Mirgün Cabas’la söyleşi keyifli anlara sahne oldu

Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 10 Mart Cumartesi günü gerçekleştirdiği söyleşide gazeteci yazar Mirgün Cabas’ı ağırladı.

AYDIN- Cabas, Aydın’da farklı dallarda çalışma hayatında bulunan dört kadınla çalışan kadın olmak ve Türkiye’de kadının yeri konularında keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Tüm dünyada Emekçi Kadınlar Günü olarak bilinen ve çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği 8 Mart şerefine bu yıl Forum Aydın da çok özel bir programa imza attı. 10 Mart 2018 Cumartesi günü saat 15.00’da başlayan sohbet etkinliği kapsamında gazeteci yazar Mirgün Cabas, Forum Aydın’da sevenleriyle buluştu. Cabas, sahneye Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, Aydın Girişimci Kadınlar Derneği Kurucu Başkanı ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölge Başkanı Esen Türker, Aydın Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı Avukat Rabia Altuntaş Çiftçi ve Aydın’ın tek kadın Muhtarı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu ile beraber çıktı. Gerçekleştirilen sohbette “kadın olmak”, “çalışan kadın olmak” ve “Türkiye’de kadının yeri” konuları konuşuldu.
Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 10 Mart Cumartesi günü gerçekleştirdiği söyleşide gazeteci yazar Mirgün Cabas’ı ağırladı.

AYDIN- Cabas, Aydın’da farklı dallarda çalışma hayatında bulunan dört kadınla çalışan kadın olmak ve Türkiye’de kadının yeri konularında keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Tüm dünyada Emekçi Kadınlar Günü olarak bilinen ve çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği 8 Mart şerefine bu yıl Forum Aydın da çok özel bir programa imza attı. 10 Mart 2018 Cumartesi günü saat 15.00’da başlayan sohbet etkinliği kapsamında gazeteci yazar Mirgün Cabas, Forum Aydın’da sevenleriyle buluştu. Cabas, sahneye Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, Aydın Girişimci Kadınlar Derneği Kurucu Başkanı ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölge Başkanı Esen Türker, Aydın Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı Avukat Rabia Altuntaş Çiftçi ve Aydın’ın tek kadın Muhtarı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu ile beraber çıktı. Gerçekleştirilen sohbette “kadın olmak”, “çalışan kadın olmak” ve “Türkiye’de kadının yeri” konuları konuşuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.