Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Miraç Kandili’nde Osmanlı Çeşmesi’nden şerbet akıttı

GENEL 25.04.2017 - 18:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3095+ kez okundu.
 

Miraç Kandili’nde Osmanlı Çeşmesi’nden şerbet akıttı

Nazilli Belediyesi Miraç Kandili’nde Osmanlı Çeşmesi’nden şerbet akıttı, 10 bin kişilik lokma hayrı yaptı.

AYDIN- Nazilli Belediye Hizmet Binası önündeki Osmanlı Çeşmesi’nden Miraç Kandili dolayısıyla şerbet akıtan Nazilli Belediyesi, aynı gün içerisinde de 10 bin kişililik lokma hayrı yaparak vatandaşa ikram etti. Vatandaşlar şerbet akan çeşmelerin başında ve lokma ikramında uzun kuyruklar oluştururken, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da kendi elleri ile vatandaşa lokma ve şerbet ikramında bulundu. Üç aylar içerisinde bir çok mübarek gün ve gece bulunduğunu vurgulayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “İslam Dünyası için manevi bir bayram havasının yaşandığı bu gün ve gecelerden biri olan Miraç Kandili Peygamber Efendimiz (SAV)’in mucizevî bir şekilde Allah (CC) katına yükselerek yüce Allah (CC)’’la buluşmasını ifade eder. Rahmeti bol olan bu Mübarek Miraç Kandili’nin Nazilli’mize ve İslam Alemine hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah (CC)’tan niyaz ederim” dedi. Miraç Kandilinde camilerde lokum dağıtıldı Miraç kandilinde camiler inananlar tarafından dolup taşarken, Nazilli Belediyesi ilçe genelindeki camilerde Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın talimatı ile lokum ikramında bulundu. Başkan Haluk Alıcık, Miraç Kandili’nde Nazilli Belediyesi Özge Can Aslan Kadın Dayanışma Evi’nde Kur’an-ı Kerim okuyan bayanları da ziyaret ederek dualarına eşlik etti. Alıcık Dayanışma evinde Kur’anlarını okuyup duaların eden bayanlara limonata kek ikramında bulundu.
Nazilli Belediyesi Miraç Kandili’nde Osmanlı Çeşmesi’nden şerbet akıttı, 10 bin kişilik lokma hayrı yaptı.

AYDIN- Nazilli Belediye Hizmet Binası önündeki Osmanlı Çeşmesi’nden Miraç Kandili dolayısıyla şerbet akıtan Nazilli Belediyesi, aynı gün içerisinde de 10 bin kişililik lokma hayrı yaparak vatandaşa ikram etti. Vatandaşlar şerbet akan çeşmelerin başında ve lokma ikramında uzun kuyruklar oluştururken, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da kendi elleri ile vatandaşa lokma ve şerbet ikramında bulundu. Üç aylar içerisinde bir çok mübarek gün ve gece bulunduğunu vurgulayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “İslam Dünyası için manevi bir bayram havasının yaşandığı bu gün ve gecelerden biri olan Miraç Kandili Peygamber Efendimiz (SAV)’in mucizevî bir şekilde Allah (CC) katına yükselerek yüce Allah (CC)’’la buluşmasını ifade eder. Rahmeti bol olan bu Mübarek Miraç Kandili’nin Nazilli’mize ve İslam Alemine hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah (CC)’tan niyaz ederim” dedi.

Miraç Kandilinde camilerde lokum dağıtıldı

Miraç kandilinde camiler inananlar tarafından dolup taşarken, Nazilli Belediyesi ilçe genelindeki camilerde Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın talimatı ile lokum ikramında bulundu. Başkan Haluk Alıcık, Miraç Kandili’nde Nazilli Belediyesi Özge Can Aslan Kadın Dayanışma Evi’nde Kur’an-ı Kerim okuyan bayanları da ziyaret ederek dualarına eşlik etti. Alıcık Dayanışma evinde Kur’anlarını okuyup duaların eden bayanlara limonata kek ikramında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.